2777
2789

از چهرم و قیافم با این ک بد نیس راضی نیستم

و اینک ب هرچی خواستم تو زندگی با تموم وجود تلاش کردم ولی نرسیدم نمیدونم چرا و این شد ی حس پوچی برام 

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

من از بینیم راضی نیستم و بعد از اینکه عکسامو میبینم نارضایتیم چندبرابر میشه.‌‌..لحن کلامم دوست ندارم 

نمیتونم عوضش کنم 

احساس میکنم دیگران ناراحت میشن از حرفام خیلی سعی میکنم صحبت نکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من موقع حرف زدن تو جمع ترس دارم نکنه یه موقع فلان حرفو بزنم بهم بخندن یا بگن چه ربطی داشت...😔😔😔

منم این حسو دارم . حالا راهکار چیه به نظرتون ؟ منم خدا حافظی یواش میگم و تمرکز نمیکنم که طرف چی میگه و من چی جواب بدم و گاهی بی ربط میگم ولی باید تمرکز کنیم روی صحبت طرف مقابل و بعد شمرده جواب بدیم.

من همش میگم سلامت باشین ...

منم این حسو دارم . حالا راهکار چیه به نظرتون ؟ منم خدا حافظی یواش میگم و تمرکز نمیکنم که طرف چی میگه ...

نمیدونم ی نظری دارم نمیدونم خوبه یانه .. دیدین این بلاگرا چقدر خوب میحرفن تواینستا اینا چندین بار فیلم میگیرن از خودشون ک اینطور میشن...بنظرم ماهم روزانه از خودمون فیلم بگیریم درباره ی موضوعی صحبت کنیم ویس بدیم ب دوستامون یا هرکی رو لحن کلاممون کارکنیم

آفرین راست میگی ها امتحان کنیم فکر خوبیه اتفاقا

آره فکرکن تو یه جمعی هستی از خودت فیلم بگیر تو گالری خودت درباره مثلا رژ لبت توضیح لده یا سشوار یا هرچی نمیدونم فرش بگید بافتش اینطوره فلانه فلانه بعدم خودتونو ببینید ایراداتونو بگیرید و دوباره فیلم بگیرید

آره فکرکن تو یه جمعی هستی از خودت فیلم بگیر تو گالری خودت درباره مثلا رژ لبت توضیح لده یا سشوار یا ه ...

من یه بار فیلم گرفتم که ببینم چطور راه میرم و دیدم یکم تند راه میرفتم خخخخ

و اصلاحش کردم