2777
2789

من یه دفعه تعطیلات عید عفونت ادراری گرفتم دکتره ازمایش داد انتی بیوتیکم یه چیزی داد و بعد که جواب کشت اومد مامانم ازمایشو برد بیمارستان دکتره بدون اینکه نگاه کنه گفت همون داروهارو بخوره خلاصه کار کشید به دور سوم و چهارم و باز احمق خان گفت همونی که گفتم اخر رفتم پیش دکتر خانوادگی خودمون یه پیرمرد قدیمی هشتاد ساله گفت میکروبت به این انتی بیوتیک مقاوم باید فلان دارو رو بخوری رفتم تو بیمارستان بهش گفتم دکتر چی گفته از خجالت مرد

خیر سرشم دکتر بیمارستان دی بود

تودوران بارداری رفتم دکتر ودکترم یه ازمایش گرفت که تومرز بود یعنی نه مثبت نه منفی ولی اون اسرار داشت که مثبته وبرای بچه مثبتش بد بود دکترای دیگه میگفتن منفیه ولی باز اون میگفت نه من چهار ماه اخر بارداری با گریه واسترس پشت سر گذاشتم وخدا رو شکر نینیمو سالم بقلش کردم ولی هرگز اون دکتر بیسوادو نمیبخشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه من پیش نیومده.چون ما انققققد میگردیم تا یه دکتری پیدا گنیم اشتباه تو کارش نباشه

ما 2 تا دکتر برا مامانم پیدا کردیم اسمشونو تریلی نمیکشید. حتی یکیشون اومد توی شبکه 3 برنامه طبیب. ولی هر 2 تشخیص اشتباه دادن. 

منم خیلی تعریف اون دکترو شنیدم ولی بیسواد بود

اینجوری منم شنیدم.ولی واسه مشکل های خاص که نیاز به تجربه داره چندتا دکتر خوب ما پیدا میکنیم.اول میریم پیش بهترینشون.اگه راضی بودیم ازش دیدیم حالیشه همه راضی ان چیز منطقی میگه که ادامه میدیم ولی اگه شک کنیم که پول پرسته حوصله نداره یا وقت نمیذاره عوضش میکنیم.واسه پسرم که ریفلاکس داشت خدا میدونه بگم نزدیک۷بار دکتر رفتیم که یکیشون واقعا خوب بود‌.اگرم حس کنیم خوب نیستن کلا داروهاشو نه میگیریم نه میخوریم.زیاد حساسیم‌ ما.خیییلی بده.

تورو سننه قربونت برم!!!!
خدالعنتشون کنه

عزیزم تقصیر خودمونم هست اون روزی که به دانشجو ترم اول پزشکی گفتیم اقای دکتر و دیگه هوا برش داشت 

اون روزی که به سهمیه پزشکی اعتراض نکردیم 

اصلا اون روزی که برای پذیرش دکتر یه تست اخلاق نگرفتن

فامیل مون چند روز پیش رفته بود سر آزمون پزشکی که مچ یک نفر رو میکیره که سی ساله بوده و بجای یه خانم ۶۰ ساله اومده آزمون بده و به خیالش که با ماسکی که زده بوده شناسایی نمیشه ولی کور خونده بود

من گفتم چرا لو دادیش گناه داشته ولی فامیل مون گفت اون ۶۰ ساله ه با ازمون این میشه پزشک مملکت در حالیکه هیچی بلد نیست و یک بچه بی گناه رو میبرن پیشش و تشخیص اشتباه میده

خدا خیر این فامیلمون بده با این تدبیرش و کمکش کنه الهی

بعد که فهمیدین اشتباه تشخیص یا دارو داده چیکار کردید؟؟؟؟

دارو نمیداد فقط میگفت سی ام وی گرفتی تو بار داری کاریش نمیشه کرد بچتم دیگه باید نگه داری چون ماه هفتم بودم منم فقط گریه میکردم