2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه علایم هفته اول بارداریت وبگی لطفا

من باید۱۲میشدم ولی هنوزنشدم ۱۸یه لکه خیلی کم درحد۱قطره دیدم سینه هام ب شدت دردمیکنه انگاروزنه بهشون وصل کردن ودردپری ۱ساعت میاد دوباره میره هرلحظه فک میکنم میخام پریودبشم ولی هیچی نیست بنظرت اینهامیتونه علائم بارداری باشه

سلامتی وظهورامام زمان صلوات بفرستین
میشه علایم هفته اول بارداریت وبگی لطفا من باید۱۲میشدم ولی هنوزنشدم ۱۸یه لکه خیلی کم درحد۱قطره دیدم ...

والا من که اصلا این علایمو نداشتم ولی ماه قبل از بارداریم ۲۰روز پریودیم عقب افتاد و همش بیحال و خسته بودم و میخوابیدم جلو بخاری 

والا من که اصلا این علایمو نداشتم ولی ماه قبل از بارداریم ۲۰روز پریودیم عقب افتاد و همش بیحال و خسته ...

خیلی ممنونم ان شالله بارداری راحت وموفقی داشته باشی

سلامتی وظهورامام زمان صلوات بفرستین
میشه علایم هفته اول بارداریت وبگی لطفا من باید۱۲میشدم ولی هنوزنشدم ۱۸یه لکه خیلی کم درحد۱قطره دیدم ...

احتمالا تو ماه آینده و یا ماه بعدش و شایدم همین ماه انشالا باردار باشی ولی این نامنظمی پریودی نشونه تخمک گذاریع