2777
2789
عنوان

خانومای راننده بیاین

165 بازدید | 17 پست

کی بهتون رانندگی یاد داد؟ چند ساله بودید یاد گرفتید؟ من خودم 21سالمه یه بچه هشت ماهه دارم که اگه بیدار باشه موقع رانندگی من خیلی بیقراری میکنه فقط میخاد بچسبه به من حتی بغل باباشم واینمیسته میخام هر چه زودتر یاد بگیرم چیکار کنم؟ بیاین از تجربیاتتون بگید. چقدر طول کشید یاد گرفتید

۱۶،۱۷سالگی بابام یادم داده

۱۹سالگی گواهیناممو گرفتم

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم جان با بچه ی کوچیک نمیشه.بزار بزرگتر شد بعد برو یاد بگیر اینجوری نمیشه تمرکز کرد رو رانندگی.

اخه نمیشه مهر میخام برم دانشگاه باید با ماشین خودم بیام برم

هم سنیم من کلاس رفتم دیگ دو سه ماه هر روز مینشستم تنهایی اوکی شدم

جایی نزدی تنهایی نشستی؟ خرابکاری چیزی نکردی من میترسم تنها بشینم شوشو هم بهم نمیده تنها