2777
2789

دخترم ۴سال ونیمشه برای  اولین بار پسرخاله ۸سالم تابستون تواتاق بهش گفته بود به اونجاش دست بزنه ومن سرموقع رسیدم وپسرخالمو یه دونه زدم بعداون دیگه نزدیکش نشد بعد یه بارم یه پسرخاله دیگم ک ۶سالشه نشسته بود روی عروسک دهترم وداشت بالا پاین میکردبااونم کلی حرف زدم ک نکن این کارو وزشته و....چندوقت پیشم دخترخالم ک هم سنشه گفته بودبیانگاه اونجای هم بکنیم و سربزنگاه بازمن بدبخت رسیدم....رابطمو با خانواده مادرم کم وکم کردم بخاطر بچه هاشون اینم بگم ک خاله هام جلوبچه هاشون حرف زشت میزنن و چه بسا کار زشتم بکنن بعد امشب بعد چندماه مادرم باکلی اصرارباخودش بردش خونه خالم ک دخترش هم سنشه ازوقتی اومده هی داره واژنشومیخارونه ومیگه سوخته بعدم رفتم تواتاقش دیدم شلوارشودراورده وداره نگاه واژنش میکنه تامنو دید فرارکردبه حالت ترس خسته شدم بخدا چکارکنم ...اینقدرتومخش خوندم ک اگ کسی ب اندام خصوصیت دست زد جیغ بزن بیابهم بگو ولی هیچوقت نگفته وهمیشه خودم دیدمش بخدا یه دقیقه ام تنهاش نمیزارم اگ یه ثانیه برم توالت وبیام یه گندی بهش زدن اینم بگم من وشوهرم در حدیه بوس هستیم پیش بچم و هیچ کاری نکردیم ک ببینه

😲😲خداوکیلی لایک ن‌کن خواهر😲😲

پوشش دخترت چجوری هست؟.

.مادرایی که دختر دارید دائما باید مراقبش باشید

البته من  پسر دارم و همیشه یه حالت ترس انداختم به دل پسرای فامیل که از من حساب ببرن...

وهمیشه به پسرم تذکر میدم مراقبت کنه از خودش

البته الان ۱۰سالشه همه جا باهاشم.

بچه ات رو پیش هیشکی اطمینان نکن حتی مادرت...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه فامیلاتون یعنی مشکل دارن بچه هاشون؟خب بچه روبذارجلوچشمات

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

هووووف اعصابمو خورد کردی😨

داستان صدف کم بود😤

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

اصلا فامیلای نرمالی نداری ها 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...