2777
2789
عنوان

چرا تاپیک صدف تعطیل شد ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود کاربریش رو تگ میکنی؟

نه رفتم تو تاپیکش

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اومدم تگت کنم لعنتیا دوباره ترکوندنش🤕 انگار مریضن

عزیرم شما منوریپلای کرده بودی اومدم بخونم ترکید چی گفته بودی؟

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .

من ندیدم در مورد چی بود

@طلوع۷۳

داستانش این بود 

یه دختر روستایی یکبار تو روستا عاشق یکی میشه فوت میشه درسشو میخونه میره دانشگاه اونجا با یه دختره آشنا میشه با دختره میرن

تولد از این پارتی مانندا بعد اونجا با یه پسره آشنا میشه(بهنام) بعد داداش پسره میمیره پسره میگه زن داداششو بخاطر رسم و رسوم میگیره بعد دختره یکی دیگه تو دانشگاه بوده خواستگاری میشه با اون حالا می‌ره میاد بعد بهنام زن داداششو طلاق میده میاد به این میگه بیا پیش من صدف گوش نمیده بهنام می‌ره اون پسر جدیده رو چاقو میزنه صدف ناراحت میشه می‌ره به بهنام میگه نه تورو می‌خوام نه اونو بعد می‌ره تو پارک قدم بزنه معتادا ازیتش میکنن این از هوش می‌ره تو اورژانس چشمشو باز می‌کنه دوتا پسره آورده بودنش بعد یکیشون بهش شماره میده بعد صدف می‌ره سر کار اونی که شماره داده میشه همکارش بازم بهنام مزاحم میشه ولی محل نمیده این بین می‌ره کره ای یاد میگیره با یه پسر کره ای دوست میشه بعد پسر کره ای می‌ره کره بعد درسش تموم میشه برمیگرده روستا بعد به بهنام میگه بیا منو بگیر بهنام میگه من زن گرفتم بعد این خواستگار داشته به بدبختی رد می‌کنه بعد بهنام میاد خواستگاری نگو بهنام دروغ گفته زن داره بعد میگیردش کلی هم عاشقانه بودن بعد زن داداش بهنام هی اذیت میکرده و...

عزیرم شما منوریپلای کرده بودی اومدم بخونم ترکید چی گفته بودی؟

گفتم بحث و جدل نکنید که تاپیک و نترکونن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
گفتم بحث و جدل نکنید که تاپیک و نترکونن

والا بحث هم نکنیم یه سری هستن که خیلی بیخودن حالا بازم صدف خانوم تاپیک جدید زده بیا اونطرف اگه بزارن بمونه بازم

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .

والا بحث هم نکنیم یه سری هستن که خیلی بیخودن حالا بازم صدف خانوم تاپیک جدید زده بیا اونطرف اگه بزارن ...

کجاست تایپکت جدیدش

مامانی جونم چرا وقتی دو سالم بود رفتی منو هم باخودت نبردی چرا گذاشتی توحسرت گفتن مامان از ته دل بمونم دوستت دارم لااقل بیاتو خوابم ببینمت من حتی قیافیه تو یادم نیست