یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من تو سیکل ای وی اف خوردم کیفیت تخمکام رو بالا برد
من چون تنبلی تخمدان دارم بهم داذ هم این هم متفورمین و دوفاستون ک یک ماه اینو بخورم ماه بعد قرص های دیگ سه ماع بهم فرصت داده حامله بشم وگرنه گفت نمیدونم یه عملی هست که تخمکاتو میسوزونم از تو ناف نمیدونم
خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️
من چون تنبلی تخمدان دارم بهم داذ هم این هم متفورمین و دوفاستون ک یک ماه اینو بخورم ماه بعد قرص های د ...
عزیز مصرف کن لتروزول هم خیلی خوبه تغذیتم قوی و غنی کن از سیاه دونه و عسل و .خرما و سیاه دانه تفت داده شده توی روغن محلی یا زیتون به اضافه مخلوط گرده نخل و عسل
اره فدات .یک گروه طب اسلامی بود خییلی زیاد بود تغذیه هایی ک گفته بود اصلش ایناس همشو خواسی بیا واتس بهت بدم.بعد هردوسه روز یک نفر میومد عکس تست مثبتشو میزاش