2777
2789

دعوت نکنه فامیل نزدیک (مثل برادر شوهر, اونم بدون هیچ دلیلی ) شما واسه جشن بچتون دعوتش میکنید?الان میخوایم واسه دخترم جشن بگیریم شوهرم میخواد دعوت کنه من راضی نیستم میخوام مثل خودشون برخورد کنم حالا شوهرم میگه اگه اونا رو دعوت نکنی اصلا جشن نمیگیرم, شما بودین ناراحت نمیشدین ?چه عکس العملی نشون بدم ,?

(لطفا نگید تو کرونا جشن چی,خودم میدونم جمع خانوادگیه همه هم خداروشکر رعایت میکنن ,و کسی خداروشکر مریض نیست )

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم اتفاقا اولین نفر دعوت میکردم.  شعور خودم رو با هر کسی توی یه کفه ترازو نمیسنجم ! 

اما‌در کمال ادب حرفم رو هم شب مهمونی بهشون میزدم‌ جوری که فقط خودشون خجالت بکشن

.

بنظرم دلیلی وجود نداره تولد گرفتنی ادم جز خودش شوهرش و بچش نهایتا مادر پدرا کسیو بگه 

من ک مادر پدر ها رو هم نمیگم و تولد کسی هم نمیرم اینجوری توقع ها پایین تره 

خدایی یکی دیگه زایده یکی دیگه هر سال باس جریمه شع؟

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم