2777
2789
عنوان

دور سر نوزاد سه ماهه

3496 بازدید | 12 پست

سلام دوستان دور سر دخترم موقع تولد ۳۳ و الان تو سه ماه ۳۶

بیست روز بستری بود و رفلاکسم داره

خیلی نگرانم 

آزمایشات و ام ار ای سالم

دکترم چیزی نگفت

ولی من نگرانم

واسه کسی اینجوری پیش اومده که دور سر زیاد رشد نکرده

نوزادتون تو سه ماه چه کارایی انجام میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم ۳.۵ ماهه هست تازگیا سعی میکنه اشیارو بگیره اما نمیتونه نگهداره. میخواد غلت بزنه اما نصف بدنش می ...

با چشماش شما رو یا اشیا رو دنبال میکنه؟؟ یا تو عالم خودشه هنوز

با چشماش شما رو یا اشیا رو دنبال میکنه؟؟ یا تو عالم خودشه هنوز

نه کاملا دنبال میکنه. یکی با صدای بلند حرف بزنه لباشو خم میکنه که گریه بکنه کاملا اینجور گریه ش با بقیه گریه هاش فرق داره فک میکنه دعواش میکنن ☹😂 پسرم ۳ ماه و ۲۰ روزه هست.

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
از کی تونست قشنگ ببینه شمارو

دقیق یادم نمیاد عزیزم ولی فک کنم یماه میشه. دیشب رو تخت بود اونور نماز میخوندم هر دفه سر از سجده برمیداشتم میخندید 😂👍

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
براچی ام آر آی دادی؟تو۳ماه اول اگه ارثی باشه ۴ونیم سانت بزنه خوبه دربند این نباش اینترنت یابابچه من ...

تشنج کرده بود وقتی یه ماه بود که بیست روز بستری بود

الان از دکترش پرسیدم تو معاینه سومین روزش میگفت دور سرش ۳۵ و الان که سه ماهه ۳۶ یعنی کلا یه سانت رشد کرد

تشنج کرده بود وقتی یه ماه بود که بیست روز بستری بود الان از دکترش پرسیدم تو معاینه سومین روزش میگفت ...

ورم صورتش زیاد نداشت؟ اندازها معمولا باورم بچست. متردکتر اطفال بابیمارستان یک سانت اختلاف داره متخصص مغز مترش با بیمارستان یکیه اندازه گیریهم بیمارستان ومغز یک جور میگیرن بزرگترین قسمت سر به نظرم بهتره برارشد دورسر زیر نظر مغز اعصاب باشی بهتره به خاطر تشنجی که داشته روتکاملش تاثیری نزاره ولی درکل باید صبر کنی ۶ماه به بعد مشخص میشه محبت کن تازمان ازدست نرفته تایپکهامو بخون قسمت داروهارو حتما یک تحقیقی کن اگرخوب بود انجام بده ممنون

ورم صورتش زیاد نداشت؟ اندازها معمولا باورم بچست. متردکتر اطفال بابیمارستان یک سانت اختلاف داره متخصص ...

اون مکملایی که واسه دور سر دادین تاثیر داشت؟؟

یه سوال دیگه من دخترم سه ماهه همه حرکاتش خوبه واکنش نسبت به صدا و نور و میدونم مارو میبینه ولی انگار بی تفاوته بیشتر بی حاله و خالالود ممکنه اور داروی تشنج باشه؟؟

اون مکملایی که واسه دور سر دادین تاثیر داشت؟؟ یه سوال دیگه من دخترم سه ماهه همه حرکاتش خوبه واکنش ن ...

بچه ۳ماهه همش خوابه ازداروهاهم حتماهست آره برامن خوب بود شکر خدا البته تا چطور بخوای منظورم هیچ چیز صددرصد نیست انجام بده مخصوصا امگا روتغذیه خودت بیشتر اهمیت بده بچه شیر میدی از۵نیم به بعد مهارتهای بچه شروع میشه الان گیر نده چطور هست حتمازیرنظردکتراعصاب باش