همکلاسیم 5 سال پیش اومد خاستگاریم ولی سرباز و بیکار بود خونوادم مخالفت کردن. با هم بودیم تا راضی بشن و توی این مدت دفترچه های استخدامی رو میگشتم و با هزینه خودم ثبتنامش میکردم تا اینکه قبول شد. قرار بود مجدد بیاد خاستگاری که گفت خونوادم مخالف شدن و 4 ماه کات کردیم. دوباره برگشت گفت بزار محل کار تو هم دقیق مشخص بشه و برای انتقالی اقدام کنیم تا خونواده ها باز سر محل سکونت مخالفت نکنن. اما کم کم سرد شد و یه دفعه پیامش دادم گفتم چرا نیستی؟ بهم گفت بزار تنها باشم و 20 روز ازش خبری نبود، دوباره اومد سراغم و بازم باهاش گرم صحبت میکردم .از اون به بعد اون 7 الی 10 روز یه بار یه خبر میگرفت با اینکه باهاش گرم و صمیمی برخورد میکردم حتی بهش میگفتم بیا شهر ما همو ببینیم اما من پیش قدم نمیشدم برای پیام دادن چون حس کردم منو دیگه نمیخاد. اخیرا دو دفعه خودم پیش قدم شدم و باهاش مشورت کاری کردم و حالشو پرسیدم اما دیر پیاما رو سین میکرد با اینکه آنلاین بود. تا اینکه چند روز پیش زنگ زدم بهش گفتم بیا تکلیف رو مشخص کنیم و علت تغییر رفتارشو پرسیدم که چرا مثل سابق نیست. طفره رفت و گفت خیلی شبا و روزا بهت نیاز داشتم و نبودی، منم گفتمش تو یه قدم بیا من 10 قدم میام ، در جواب گفت تو هم بهم پیام نمیدادی. خلاصه با هم تلفنی صحبت کردیم و توی واتساپ هم بعدش پیامش دادم و باهم در ارتباط بودیم که میگفت من نمیخوام زحماتت و کارت از دست بره. دیروز هم براش پیام تبریک عید فرستادم با اینکه آنلاین بود سین نکرد منم پیاما رو پاک کردم.به نظرتون من کوتاهی کردم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه عزیزم. اینجور آدما طرفو بخاطر خودشون میخان. هر وقت خاستن بیان هر وقت خاستن برن واک ...
آخه در حقش بدی نکردم هر کاری از دستم بر میومد انجام دادم با اینکه ساعت های توی واتساپ آنلاینه اما پیام های منو سین نکرد کاش هفته پیش که زنگ زد دیگه جوابشو نمیدادم که الان اینجوری داغون بشم