2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشیم a50s  شب ک میخوابم میذارمش شارژ فقط تو روزم کلا دستمه شب ساعت ۴ میخوابم ۱ ساله دارمش

دوتا پیشی ناز دارم که اسمشون پت و مت پروفایل عکس پت 😍😍 کپی همن مربی رقصم عاشق همسرمو زندگیم ❤

سامسونگ نوت۲۰

اگه نتم روشن باشه پشتهم کار کنم ۵ساعت میره ، و در طول روز دوبار باید فول شارژ بشه، یکساعتم طول میکشه از صفر برسه ب ۱۰۰

اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍کاربریم برای سال ۹۸هس😐😵آی ام یک تعلیقی

سامسونگa10 

ساعت ۹ شب میزنم شارژ صبح از ۸ تا ۱۱ کلاس دارم بگوب روشنه ساعت ۹ شب باز میزنم شارژ

سر جمع ۲۴ ساعت

بچه مهندس سایت😁👈👷‍♀️برا مهندس شدنم یه صلوات میفرستی با قلب مهربونت؟!🌺🦋❣I will be the aerospace engineer of the future🥰😎🤓
سامسونگ نوت۲۰ اگه نتم روشن باشه پشتهم کار کنم ۵ساعت میره ، و در طول روز دوبار باید فول شارژ بشه، یک ...

به نظرت پنج ساعت خوبه برای استفاده دائم؟ از اول اینجوری بود؟ یا بعد از مدتی کار کردن رسید به حدود پنج ساعت با مصرف مداوم؟

من گوشیم واسه 7 سال پیشه 😁😆 یک بار از 5 طبقه افتاده پایین😑.3 بار بچم انداختتش تو پارچ آب 😮 تا دل ...

😁😉😁

بابا دلتنگ دیدنتم😔 ولمون کردی رفتی نگفتی وقتی تو نباشی دخترت خودشو برا کی لوس کنه  نگفتی دخترت بابا میخواد نگفتی پشت وپناه میخواد اخ ک چ دلم یه سفر دورهمی یه غذایی دورهمی یه عکس دورهمی  میخوادگفتن بابا شده حسرتم تمام این روزام 😔😔😔جات توی تک تک لحظات زندگیم خالیه😔چرا با اینکه زنده ای ولی برای من یه مرده ایی😔کجایی 😔ک من ۲۰ سالم یتیمی و بی پدری کشیدم چرا ولمون کردی😔کاش خدا حرفامو بهت برسونه کاش خدا یه تلنگر بهت بزنه و یادت بیا منم هستم😔💔💔💔💔