2777
2789
عنوان

خانم های دختر دار میشه خواهش کنم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 35 پست

در ضمن گلم لباس زیراشو با ماشین نشورید با دست بشورید و با مواد شوینده ای ک فاقد عطر و بو و مواد شیمیایی باشه بهترینش  صابون پیچ هست .اینجوری احتمال عفونتش کم میشه.داخل افتابم خشک کنید .اگ افتاب نبود اتو کنید.من مادرم همیشه این کارو میکرد خداروشکر تا الان ک ازدواج کردم با رعایت این نکته ها شاید ۳ بار عفونت خفیف گرفتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدر چی؟  در هر صورت دکتر ببرید  بعضی موقع ها من مورد دیدم که تعرضم نباشه میبینی بچه از ر ...

وای خدااااایا😦😔 اونوقت صدمه جدی می‌بینن؟ 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸