2777
2789

بچه ها من ابروهام کم پشته وبی حالت و باریک بعد سه باررفتم جای معتبر تتو وهاشور زدم ولی پوستم رنگو داخل نمیبردپس میداد بعد دوبارم خط لب زدم اصلا رنگ زیرپوست نمیرفت بعد ارایشگره گفت عجیبه بیا امتحانی بزنم روی دستت زد و دوباره رنگ جذب نشد ک نشد بنظرتون علت خاصی داره؟؟؟چراایطوره همون سالن برای مادرم زد الان دوساله دارش بنظرتون چرامن ایطورم اینم بگم ک اگ صبح یه کرم ۵ هزاری بزنم تا شب جذب پوستم نمیشه همچنین رژ 

😲😲خداوکیلی لایک ن‌کن خواهر😲😲
شاید پوستت خیلی چربه

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

اولین بار میشنوم پوستت حتما خیلی سفید شایدم کمی چرب

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ولی ن دیگه ک هیچ نشه تتوزد 😢😢الان دلم قاب وسایه وهاشورمیخواد ولی نمیشه

برو ازمایش خون و هورمون بده

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

اولین بار میشنوم پوستت حتما خیلی سفید شایدم کمی چرب

ن سبزه ام و زیادم چرب نیست اصلا ارایشگره میگفت تواین ۳۰سالی ک دارم تتومیزنم اولین باره ایطورچیزی میبینم یعنی اصلا سوزن داخل پوستم نمیرفت ک رنگوببره زیرپوست

😲😲خداوکیلی لایک ن‌کن خواهر😲😲

منم همینه نمیدونم چرا😭

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   
وای شمام مثل منی 😊😊پوستت چطوره من سبزه و چربه 

من گندمی و چرب رو دستم سه بار تتو زدم بعد یه هفته پاک میشد 😭فقط جاش زخم میشد انگار

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   
ن سبزه ام و زیادم چرب نیست اصلا ارایشگره میگفت تواین ۳۰سالی ک دارم تتومیزنم اولین باره ایطورچیزی میب ...

لابد برا جنس پوستت دیگ

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
یعنی ممکنه ب هورمون بستگی داشته باشه؟؟؟

آره