2777
2789
عنوان

. . . حالم خوب نیس

101 بازدید | 3 پست

چند روز پیش میخواستم کسی که عاشقشمو خوشحالش کنم و اوضاع رو بهتر کنم سر یه چیزی.. ولی وسطش عصبی شدم که اخع چرا نمیتونم یکاری کنم اینو قبول کنه.. بعد یه حرفی زدم که نباید میزدم و به چای اینکه اوضاع رو بهتر کنم گند زدم تو همچی و بدتر دلشو شکستم . واقعن نمیخواستم اینجوری شه نمیدونم چی شد که عصبی شدم ولی خیلی ناراحتش کردم خیلیم معذرت خواهی کردم ازش اونم منو بخشید ولی بازم بهرحال دلش شکسته بود.. میخواستم از دلش در بیارم ولی جبران ناپذیر بود خیلی حالم بده الان چند روزه عذاب وجدان دارم با اینکه منو بخشیده ولی ای کاش کاش من اون حرفو نمیگفتم کاش عصبی نمی‌شدم اعصابم بهم ریخته چند روزه حالم بده کاش میشد جبران کنم ولی نمیشه میخوام یکاری کنم خوشحالش کنم خیلیییییییی زیاد جوری که واقعن خیلی خوشحال بشه و بهترین کاره دنیارو براش کنم تا خوشحال باشه میدونم اون کارم جبران نمیشه ولی حداقل میخوام یکاری کنم که واقعن هیچکس نکرده براش و بهترین باشم براش ولی نمیدونم چی... خیلی حالم بده عذاب وجدان داره هر ثانیه تیغ میزنه تو قلبم تا یکاری نکنم آروم نمیشم..به نظرتون چیکار میشه کرد که بتونم خیلی خوشحالش کنم و بهش انرژی مثبت بدم؟ اون تمومه زندگیمه نمیخوام ناراحت باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.