الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خشک بشن شب پرنده کوچولوهای سفالی رو (طلایی کردم) میچسبونییم ب ظرف سفالی ک سفید رنگ کردیم. خیلیی ارزونتر درومد
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
ظرف سفالی بگیر با یه اسپری رنگ طلایی ، بزن بهشون ،میتونی قبل از اسپری جاهایی ک میخوایی سفالی بمونه رو چسب بزنی بعد ک اسپری خشک شد چسب کاغذی هارو از روش بکن ، یا میتونی سفیدوطلایی بگیری اسپری هارو زمینتو سفید بزنی و ترکیبی طلایی بزنی ولی با همون روش چسب کاغذی
دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️
من امسال خونه مامانم اینا هستن مامانم کلی ظرف گل سرخ قدیمی داره با ظرف های قدیمی دیگه میخوام اینا رو قشنگ ردیف کنم رو میز میدونم خیلی قشنگ میشه
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
عه. من سفال گرد خریدم اندازه نعلبکی، دونه ای 5تومن.
پرنده مرغ امین کوچیکش دونه ای 3تومن
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊