2777
2789
عنوان

بو یخچال

1710 بازدید | 16 پست

خانمای باردار کسی بوده مث من از بو یخچال حاش بهم بخوره 

الان اومدم در یخچال باز کنم ی چیزی درست کنم گلاب روتون اوردم بالا 

مشکل هرروزمه 

تنهام هیچ کی هم نیست کمکم کنه 

توش زغال هم انداختم باز حالمو بد میکنه شدددید

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚

وانیل بزار توو یخچال 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا فایده نداره من موقع بارداری کلی سوسیس کالباس ریختم بیرون حس می کردم بوی اینهاست که اذیتم می کنه مبلها را فرستادم خونه ی مادرشوهر می گفتم اینها بوی چوب میده فرش بوی سم می داد یه اوضاعی داشتم

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم
من هم اینجوری بودم هیچ کاری نمیشه کرد هر روز یخچال تمیز میکردم فکر میکردم گوشتها گندیدن 

من حتی نمیتونم درشم باز کنم 😂

هنوز نبستمش میارم بالا 

اصلا فایده نداره من موقع بارداری کلی سوسیس کالباس ریختم بیرون حس می کردم بوی اینهاست که اذیتم می کنه ...

تا کی اینجوری بودی 😶

من. اینجور بودم. هرکی هم میومد میگفت یخچالت اصلا بو نمیده. ولی من فکر میکردم یهویی یخچالم بو گرفته شدید. 

نمیرفتم سر یخچال . هرچی میخواستم به شوهرم میگفتم. دوماه تحمل کنی برطرف میشه تا حد زیادی. 

یه خانم مستقل و قوی 

وای منم همینطوربودم دلم میخاست یخچالمو پرت کنم بیرون بخدامن ک دوقلوداشتم پسردختر

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041
تا کی اینجوری بودی 😶

من تا چهار پنج ماه بهتر شدم اما کاملا خوب بشم بعد از زایمان...بعد یه سری چیزها هست که برای همیشه ازش بدت نیاد مثلا من بوی هندوانه الان هم خوشم نمیاد البته من خیلی بد ویار بودم دو سری بستری شدم

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم
من. اینجور بودم. هرکی هم میومد میگفت یخچالت اصلا بو نمیده. ولی من فکر میکردم یهویی یخچالم بو گرفته ش ...

من الان هفته ۱۲ هستم 

شما تا کی اینجوری بودی 😢

من تا چهار پنج ماه بهتر شدم اما کاملا خوب بشم بعد از زایمان...بعد یه سری چیزها هست که برای همیشه ازش ...

من بو مایع دسشویی هم متنفرم

مطمئنم دیگه تا آخر عمر همینه یادشون که میفتم 

دیگه این دماغه برامون دماغ نمیشه😂😂