2777
2789

الان عروسی پسرشه بنظرتون ۵۰۰بدم خوبه؟؟؟اخه همه میخوا۵۰۰بدن من میگم اگ بیشتربدم چون ده روزربعدعروسیش زایمانمه شاید فک کنن زیاد دادم ک برای دیدنی بچه اوناهم زیادبدن

😲😲خداوکیلی لایک ن‌کن خواهر😲😲

نه خوبه همون ۵۰۰

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخرش میری عروسی😅

دوستان هرچی خودشون رو سرخ کردن گفتن  نرو خطرناکه

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
آخرش میری عروسی😅 دوستان هرچی خودشون رو سرخ کردن گفتن  نرو خطرناکه

😅😅😅دیشب رسمی اومدن خونه تازه گفتن ۶۰۰نفردعوتی دارن واقعا نمیشه نرفت دیگه پناه برخدا میرم اگ برنگشتم حلالم کنید

😲😲خداوکیلی لایک ن‌کن خواهر😲😲

اگه به نسبت چهار سال پیش حساب کنیم معادلش میشه یک میلیون تقریبن، ولی بهتره مثل بقیه کادو بدین شما هم

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!