2777
2789

مشکل من الان دوساله سر یه موضوع بیخوردیه که بابام عاشق تماس گرفتن با دامادشه اوایل ازدواجم که هرروز زنگ میزد الانم چند روز یبار میخواد زنگ بزنه حتی حرفای خوبم نمیزنه هربار

بین حرفاش تیکه هم میندازه جوری که یه سلام احوالپرسی ساده تبدیل میشه به یکساعت حرف زدن راجب تمام مشکلاتی که وجود داره

شوهر منم به واسطه کارش خیلی در روز با تلفن حرف میزنه جوری که وقتی میاد خونه گوشیش خاموش میکنه از شدت سردرد

چکار کنم این مشکلو حل کنم

میدونم مشکلم خیلی خیلی مسخرس جوری که الان دوساله راحب این موضوع با شوهرم بحث دارم اون میگه حوصله تلفن ندارم بابامم دست بردار نیست 

خواهرانه راهنماییم کنین خواهش میکنم

یکی درمیون جواب بده گاهی اوقاتم بگه پدرجان کاری پیش اومده دوباره تماس میگیرم یا الکی بگه شارژم داره تموم میشه هردفعه بپیچونه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول پدرم

بعد تمام دنیا

پدر و مادر تکرار نمیشن

شوهر هست تموم نمیشه

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕
وای  پس به شوهرت بگو بلاکش کنه😀😀 اینو شوخی گفتما

فکرش بکن یه پدر لجباز با یه شوهر لحباز 

من موندم این وسط طرف پدرمو بگیرم زندگی خودم همش میشه دعوا و ناراحتی طرف شوهرم بگیرم پدرم بهش برمیخوره همه هم ازمن توقع دارن

بخدا مشکلم خیلی خنده داره