2777
2789
عنوان

خونه تکونی

97 بازدید | 8 پست

اگه تو کل سال همیشهههه خونه رو مرتب و تمیز نگه داریم دیگه احتیاجی به خونه تکونی هس؟ چرا وقتی میپرسن خونه تکونی کردی میگم نه خونم تمیزه میخندن میگن مگه میشه😐

اونا چرا میخندن؟خونه منم همیشه تمیزه.ولی ادم دم عید دلش میخواد یکاری بکنه کلا😁😁😁

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

منم‌خیلی وسواسم و تمیز میکمم‌اسی .اما خونه تکونی کردم دختر اون پشتا پشت میز ارایش پشت هر وسیله سنگین ک نمیشد جا ب جا کرد گوه گرفته بود . خاک و مو پرز پرهای فندقم برا همین میگن وا مگه میشه تمیز باشه .یا سر کابینتا وای وای ی لایه خااااااک  زیر کابینتااااااا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه منم همیشه تمیزه زود زود تمیز میکنم ولی یه ماه مونده به عید خونه تکونی میکنم کل آشپزخونه رو خالی میکنم همه میشورم و پاک میکنم و میچینم سرجاش فرش و پرده رو میدیم بیرون بشورن،لحاف تشکو میشورم،اگه بخوام خلاصه بگم کل خونه رو انگار از اول میچینم

[QUOTE=180880755]اونا چرا میخندن؟خونه منم همیشه تمیزه.ولی ادم دم عید دلش میخواد یکاری بکنه کلا😁😁😁 ...

نه بابا.در حد شستن پرده و یه جاروبرقی حسابی و اگه فرش و مبل کثیف بود بدی بشورن و اینا

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

همه چی بستگی داره خب  ب خونت ب رفت امدت و بخودت منم خ تمیزم ولی داخل کابینتارو دستمال نمیکشم پرده هارو سالی دوبار میشورم یا مثلا کمد را جابجا نمیکنم که پشتش تمی  کنم بخاطر هنین سالی یبار خونرو کامل میریزم میشورم البته چیزای کثیف و  استفاده شده پتو نو تورختخاب سرویس چینی که دایم مصرف میشه روونمشورم هم تمییز هم اب هدر نمیدم

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی