2777
2789
هه  تسلیم من؟😏😂

میدونستم 😂😁😂🤣🤣🤣 تا پوست نکنی ولکن نیستی 😂😁😂🤣🤣 من تسلیم 🌷⚘🌷⚘ اینم چنتا گل به نشانه تسلیم الکی 😂😁😂🤣🤣🤣😎

من مرد هستم بخدا بقرآن مرد هستم خانوم و دختری بنام حسن وجود نداره خانومها دقت کنید ببینید من مرد آقا پسر هستم آخرش نگید چرا نگفتی یا نخوندیم یا هزارتا چیزه دیگه اسم رو بخونید حسن حسن حسن اسم مرده جان عزیزاتون دقت کنید لطفاً .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونستم 😂😁😂🤣🤣🤣 تا پوست نکنی ولکن نیستی 😂😁😂🤣🤣 من تسلیم 🌷⚘🌷⚘ اینم چنتا گل به نشانه تسلیم ...

😅😅⚘🌹

میشه واسه حل شدن مشکل خودمو و خودت یه صلوات بفرستی؟:)💕                                                  
😅😅⚘🌹

وقتی گل فرستادی گفتم یا امامزاده عینعلی زینعلی میخواد پوستمو مثل سیب زمینی بکنه 😂😁😂🤣🤣🤣🤣😂 

فقط نکشیمون جومونگ 😎😎😎😎

من مرد هستم بخدا بقرآن مرد هستم خانوم و دختری بنام حسن وجود نداره خانومها دقت کنید ببینید من مرد آقا پسر هستم آخرش نگید چرا نگفتی یا نخوندیم یا هزارتا چیزه دیگه اسم رو بخونید حسن حسن حسن اسم مرده جان عزیزاتون دقت کنید لطفاً .
وقتی گل فرستادی گفتم یا امامزاده عینعلی زینعلی میخواد پوستمو مثل سیب زمینی بکنه 😂😁😂🤣🤣🤣🤣😂&nbs ...

😶😐😂

میشه واسه حل شدن مشکل خودمو و خودت یه صلوات بفرستی؟:)💕                                                  
😶😐😂

یا جرجیث پیامبر 😂😁😂🤣🤣🤣🤣

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی، حالم بهتر سد، ممنونم

خداروشکرخوب شدی 🤲

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼