میدونستم 😂😁😂🤣🤣🤣 تا پوست نکنی ولکن نیستی 😂😁😂🤣🤣 من تسلیم 🌷⚘🌷⚘ اینم چنتا گل به نشانه تسلیم الکی 😂😁😂🤣🤣🤣😎
من مرد هستم بخدا بقرآن مرد هستم خانوم و دختری بنام حسن وجود نداره خانومها دقت کنید ببینید من مرد آقا پسر هستم آخرش نگید چرا نگفتی یا نخوندیم یا هزارتا چیزه دیگه اسم رو بخونید حسن حسن حسن اسم مرده جان عزیزاتون دقت کنید لطفاً .
وقتی گل فرستادی گفتم یا امامزاده عینعلی زینعلی میخواد پوستمو مثل سیب زمینی بکنه 😂😁😂🤣🤣🤣🤣😂
فقط نکشیمون جومونگ 😎😎😎😎
من مرد هستم بخدا بقرآن مرد هستم خانوم و دختری بنام حسن وجود نداره خانومها دقت کنید ببینید من مرد آقا پسر هستم آخرش نگید چرا نگفتی یا نخوندیم یا هزارتا چیزه دیگه اسم رو بخونید حسن حسن حسن اسم مرده جان عزیزاتون دقت کنید لطفاً .
واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی فاطمه ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼