2777
2789
عنوان

چرا برای پولیپ تاموکسیفن داده ؟😕

146 بازدید | 18 پست

دوستای خوبم سلام ببخشید بچه ها خیلی ممنون میشم اگر لطف کنین خواهرانه راهنمایی کنین 

من مادرم با سونوگرافی متوجه شدن که پولیپ رحم دارن که خود دکتر هم گفتن کوچیک هستن بعد امروز که رفتم داروها رو بگیرم دیدم تاموکسیفن هم تجویز شده که مال سرطان هست خیلی نگران شدم دوستای نازنینم اگر در اینباره اطلاعی دارید میشه لطف کنین خواهری کنید راهنماییم کنین ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتون فردا زنگ بزنم به مطب دکتر بهم جوابمو میدن ؟

فردا که دکتر نیست

میتونی از داروخونه بپرسی

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
اره راستم میگین ولی حالا برای اینکه خیالم راحت بشه شنبه یه تماس با مطبشون میگیرم 

عزیزم نگران نباش 

اگه مشکلی بود که دکتر برای پیگیری بهتون میگفت

پس نگران نباش🤗

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
فردا که دکتر نیست میتونی از داروخونه بپرسی

بسکه استرس داشتم حواسم نبود😅 اره راست میگین حالا فردا میبرم داروخانه خیلی ممنونم که لطف کردین جوابم را دادین دادین 🤗

عزیزم نگران نباش  اگه مشکلی بود که دکتر برای پیگیری بهتون میگفت پس نگران نباش🤗

دکتر گفته بود داروها را مصرف کنن مادرم تا اگه خوب نشد بفرستنشون سونوی واژینال

عزیز دلم خدا از خواهری کمتون نکنه 

خیلی دلم اروم شد باهاتون حرف زدم