2777
2789

سعی میکنم روز ب روز ب خدا نزدیکتر شم

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی تو فکر اینم ک ورزشو دوباره شروع کنم با یه پیاده روی یا تو خونه ولی هنوز نشده🙁

نمیدونم چطوری خودمو مجبور کنم تو خونه ورزش کنم؟؟؟

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
چه طوری؟ میشه توضیح بدید؟ 

من قبلا اصلا اصلا اهل نماز و قرآن نبودم اما بعدازمدتی باخودم گفتم نماز و قران خوندن که وقتمو نمیگیره کارسختیم نیس بهتره بخونم الان تازه شروع کردم دارم میخونم و سعی میکنم بنده بهتری باشم البته هنوز اولشه 

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
نمیدونم چطوری خودمو مجبور کنم تو خونه ورزش کنم؟؟؟

منم نهایتن تو خونه یه هفته ورزش کنم اصلا ثبات قدم ندارم 

با برنامه های فیتنس و لاغری ک تو گوگل پلی هست هم خوبن بزن ورزش در خانه کلی آپ میاره 

منم نهایتن تو خونه یه هفته ورزش کنم اصلا ثبات قدم ندارم  با برنامه های فیتنس و لاغری ک تو گوگل ...

ممنونم 

باور میکنی یک ساعت الکی تو خونه راه میرم و هی میگم چه جوری شروع کنم 

چند روز ورزش میکنم یه روز که نمیشه میگم همه چی خراب شد

البته چاق نیستم اصلا ولی ورزش کنم خیلی خوب میشم

ممنونم  باور میکنی یک ساعت الکی تو خونه راه میرم و هی میگم چه جوری شروع کنم  چند روز ورز ...

دقیقا منم همین طور یه روز ک انجام ندم کلا ولش میکنم یا میگم خراب شد یا کلا ثبات قدم ندارم ولی واقعا خیلی دوست دارم تو زندگیم بگونجونمش

دقیقا منم همین طور یه روز ک انجام ندم کلا ولش میکنم یا میگم خراب شد یا کلا ثبات قدم ندارم ولی واقعا ...

خیلی لازمه. اول برای سلامتی و بعد زیبایی

خدا خودش ما رو هدایت کنه خخ