2777
2789
عنوان

فینال عصر جدید کی بهتر بود بنظرتون🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 31 پست

دوتا اجراها اول و ندیدم من بختیاریم رایم ب عرفان بود ولی بدون شک جایگاه اول برازنده گروه فرشتگانه عالی بودن

بچه آخر که باشی:وقتی حرف میزنی انگار تو دبه گوزیدی..  با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید 🚫.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عرفان طهماسبی 😍😍😍😍

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

من ی چیزی میگم لطفا لطفا جبهه گیری نکنید..ستارگان هشتم در تمام مراحل کپی زده بودند از اونور آب با سند میگم..فرشتگانم این مرحله رو کمی کپی کاری کردند...فقط جوانمردان ایران زمین گروه مجاز و خاننده زحمت خودشون

داد 😁😁 فردا باز تکرار میده ولی نمیدونم چ ساعتی

عه /:

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀
من ی چیزی میگم لطفا لطفا جبهه گیری نکنید..ستارگان هشتم در تمام مراحل کپی زده بودند از اونور آب با سن ...

با چه سندی😃😃

مثل نفس هایم دوستت دارم! هم انقدر بی اختیار هم آنقدر تا پای جان😘

همه اجراها خوب بودن ولی جوانمردان عالی بودن اصلا به نظرم اجراشون قابل مقایسه با بقیه نیست 

اجراشون ترکیبی از ورزش،نمایش و نوازندگی بود😍

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
گروه مجاز بنظرم آخر میشن

ن من میگم پهلوانان اگ اسمشو درست گفته باشم اخر میشن اتفاقا ت ذهتم بود ک مجاز اول شن چون مردم خیلی احساسین ثابت شده هروقت اشکشونو در بیارن دل مردمو میبرن و.. 

بچه آخر که باشی:وقتی حرف میزنی انگار تو دبه گوزیدی..  با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید 🚫..