2777
2789

جفتم جدا شده بود خونریزی داشتم خیلی تو شکمم خون خورد حالش بد بود احیاش کردن الان ۲۳روزه که اتاق مادران بخش آن آی سیو میرم و میام بچم داشت حالش خوب میشد تا این که چند روز پیش سونو از سرش گرفتن گفتن که هیدروسفالی هست و بطن های مغزش گشاد الان مرتب بالا میاره شیرو نمیتونه قورت بده گاواژش میکنن یعنی با لوله بهش میدن دارن بهم یاد میدن که منم بالوله بهش بدم امروز دکتر بهم گفت خودتو خسته نکن برو خونتو استراحت کن خودتو وابسته بچه نکن خدا بخواد میمونه خدا کنه زلیل نشه... راستش خیلی حالم بده فکر نمی‌کردم این بلاها سرم بیاد کسی بوده تو اشناهاتون این مشکلو داشته باشه من امید دارم که خدا معجزه می‌کنه برام... فقط می‌خوام نظراتتون رو بگیدو برای حال بچم دعا کنید و یه صلوات بفرستین

خدا کمکت کنه عزیزم توکلت به خدا😞

یه مدل دوستت دارم هست که گفته نمیشه                فقط فهمیده میشه                                           بهش میگن:                                       دوستت دارم واقعی    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خاله من بچه اش چند ماه پیش بدنیا اومد ... همین مشکلو داشت دکترا گفتن بچه ات زنده نمیمونه 50 میلیون هزینه عملش میشه آیا خوب بشه آیا نه دختر خالمم دخترشو مرخص کرد از بیمارستان اورد خونه گفتش ندارم هزینه عمل بدم  خداروشکر الان دخترش 6 ماهشه سالم و سلامته تاحالام مشکلی نداشته

صدای باران زیباترین ترانه ی خداست....

برای نی نی کوچولوت ایه الکرسی میخونم از خدا میخام ک هرچه زودترصحیح و سالم  مرخص بشه بیاد خونه..

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

حمد شفا براش خوندم عزیزم. ان‌شاالله عیدی ت رو بگیری از خود پیامبر

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

چقدر سخت.... 

صلوات فرستادم گلم

خیلی ناراحت شدم 😥😥😥

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

من واقعا ناراحت شدم و برات دعا میکنم من خودم زخم خوردم و شرایطتو الان درک میکنم همین الان واسه نینیت دعا میکنم که خدا سلامتیشو بهش ببخشه و دل تورو شاد کنه انشالله که هرچی خیره پیش بیاد برات توکل کن به خدا ، خدا خیلی بخشنده و مهربونه 🌺🌺

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
مرسی عزیزم توام تو شرایط من بودی؟چطوری میشه تعریف کنی..

نه عزیزم دقیقا شرایط تو واسه من یه جور دیگه بود ولی خب همین که نی نی ان آی سیو بودو... میدونم چقدر سخت و ناراحت کنندست ولی باید قوی باشی من هیدروسفال نمیدونم چطوریه ولی خب بچه هایی با مشکلات شدیدتر بودن که الان بزرگ شدن پس بسپر به خدا که خودش انشالله شفاش میده 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
مرسی عزیزم توام تو شرایط من بودی؟چطوری میشه تعریف کنی..

حال الانتو بی تابیتو درک میکنم و چون زجر کشیدم واقعا دعا میکنم بچت بیاد تو آغوشت زودتر❤️

عزیزم مشکل هیدروسفالی نداشته امابارداربودم 28 هفته کیسه ابم پاره شده ده روز بستری بود شب وروزم گریه بود میگفتن بچه نمی مونه 29 هفته زایمان کردم بچه رو بیشتریک دقیقه ندیدم گفتم وابسته میشم باباش می رفت یازده روزداخل شیشه بود چ

‌ندباراحیا ککردن اما مرد دکترگفته بوداگه زنده موند باید تهران برید چشماشو چک کنید الهی بمیرم پاش دررفته بود پای سمت چپش الان حسرت دارم چرا بغلش نکردم چرا لالایی نخوندم خدابزرگه بعدش یه سقط بعدش دنبتل ازمایش ژنتیک گفت25 احتمال داره بچه سالم بیارید شکرخدا بچم یکسالشه این روزامی گذره خواهر

خدایا مواظب عزیزانم باش