یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو این دوره میختو بکوب بزار برات خرج کنه و ازش بخاه و نیازاتو بهش بفهمون ببین رستوران گروه میبرتت یا نه ببین دست و دلبازه خسیسه خرج کنه رفیق بازه چطوریاس ببین رابطش با خانوادش مخصوصا مادرش چطوره ایا ادمیه که از بقیه تاثیر بگیره ببین حرفی ک میزنی چقد براش ارزشمنده از همه چی مهم تر نیازای ج ن سیتو بهش بگو و ببین رو پوشش تا چ حد حساسه ببین رو رفت و امد چقد حساسه
من دورانی که عقد کردیمو ولی فعلا عروسی نکردیم و سر خونه زندگیمون نرفتیمو دوران نامزدی میدونم
الانم تو همین دورانم
خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩👧👧
ما با هم رفته بودیم بیرون شهرمون بعد که به بابا گفتم رفته بودیم فلان جای تفریحی، گفت چرا رفتی بیرون شهر. بعد گفت کی میخواد عقد و عروسی بگیره؟ گفتم تابستون. بابا گفت چرا ایند طولش میده. تازه یه هفتس نامزد کردیم.
من 4 ساله عقدم هرجا هم با نامزدم میرم البته قبلش یه گفتن به بابام یا مامانم میکنم
تو دوران نامزدی سعی کن خونه نامزدت زیاد نری هروقت هم رفتی سعی کن همیشه مرتب باشی با شخصیت رفتار کنی مردم این زمونه عقلشون به چشمشونه با نامزدتم یجوری رفتار کن که حد و حدود خودشو بدونه
ثروتها و نعمت های خداوند بی انتها هستند و من آنها را جذب میکنم و خداوند مشتاقانه خواهان ثروتمند شدن من است.