2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من درون را هستم همسرم برون گرا مشکلی نداریم میشه گفت تا حد زیادی چون همیشه به دلخواه یکی نیست با هم خوب کنار می یایم 

بستگی به اون فرد هم داره تو این سایت چند مورد دیدم از همسرشون خیلی شاکی بودن چون مثلا اصلا به هیچ عنوان حاضر به حضور تو جمع نبودن بیشتر خونه بودن تو خونه اهل حرف زدن نبودن ار این دست مشکلات

به نظرم بده  جاریم و برادرشوهرم اینطوری هستن چند وقت یک بار در کشمکش جدایی هستن فردا هم باز هم ...

میشه درمورد اختلافشون بگی لطفا 

اخه ی خواستگار دارم شرایطش عالیه 

ولی من برونکرام ایشون درونگرا

من درون را هستم همسرم برون گرا مشکلی نداریم میشه گفت تا حد زیادی چون همیشه به دلخواه یکی نیست با هم ...

اها ممنونم   بعدش اهل ابراز اخساسات و محبت عستن درونکراها؟؟؟

مبدونی عزیز ی خواستگار دارم شرایطش عالیه ولی من برونکرا عستم ایشون درونگرا 

آهاااممنونم

دوست من ی خواستگار دورنگرا داشت همون جلسه اول پسره گفته بود ما مناسب هم نیستیم چون شخصیت دوستم برونگرا بود،راستش همون جور که ی درونگرا ممکنه اذیت شه خانومی هم که برونگرا باشه شاید اوایل براش مهم نباشه ولی کم کم میفهمه که همسرش خیلیم هم صحبت مناسبی براش نیست یا چیزایی از این قبیل.