2777
2789

خانومای بانه ای من از یه پیج خرید کردم که بانه بود..اون پیج الان پولمو کشیده بالا و بلاکم کرده تو اینستا...350 لباس خریدم...تروخدا اگه میتونید بخاطر خدا آدرسشو میدم برید مغازش لطفا جون عزیزترین کست...بابام‌منو میکشه بفهمه پولو خوردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه از خرید اینترنتی متنفر بودم حتی اگه مجبور باشم.... 

باور نمیکنم خدا به کسی بگوید؛ نه...... خدا فقط سه پاسخ دارد. 1.چشم 2.کمی صبر کن. 3.پیشنهاد بهتری برایت دارم...... ☺️همیشه در فشار زندگی اندوهگین نشو؛ شاید خداست که در آغوشش می فشاردت. برای تمام سختی هایی که میکشی صبر کن. صبر اوج احترام به حکمت خداست🌺🌺🌺🌹🌼🌼🌼🌼

آدرس داره و شماره ؟اگه داره پولتو بالا نمیکشه نترس

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
نه آدرس و شماره نداد من فقط شماره حساب دارم ازش

چی بگم ولا کی بلاکت کرو چی بهش گفتی ؟

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
آره

وجود نداشت عزیزم