دوستان یکی چن ساعت پیش تایپیک زد ک گوشی همسرشو هک کرده با برنامه نظارت آزاد
حالا میخواستم ببینم این برنامه رو اگ بخرم حتما باید روی گوشیه کسی ک میخوام هکش کنم نصب باشه یا فقط روی گوشیه خودم نصب باشه کافیه؟؟؟
لطفااااااا جواب بدید
بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔 ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔 ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋
خب کار شما ک نیس عزیزم چن مرحله داره اول ثبت نام میکنی بعد برنامه رو میخری...بعد نصب میکنی رو گوشی طرفت و مخفی میشه...بعد از رو گوشی خودت کنترلش میکنی...ولی خیلی خوبه از سرچ گوگلش میاد تا موقعییت مکانیشو پیام و تماس هاشو شبکه های اجتماعی جز تلگرام
این برنامه رو خودم بخرم برام ارسال میشه بعد باید ارسال کنم ب گوشیه طرف نصب کنم روش؟
خب کار شما ک نیس عزیزم چن مرحله داره اول ثبت نام میکنی بعد برنامه رو میخری...بعد نصب میکنی رو گوشی ط ...
میتونم آی دی چیزی ازت داشته باشم؟؟من یه ماه دیگ تقریبی میبینمش اون موقع میتونی کمکم کنی نصب کنم روگوشیش؟