2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بلد نیستم لینک بدم خاک برسرم😣

وای یه دونه خریدم ۳۲۰تومن پلی استر ازاین مدل فرشته ها

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
حوصله داریا مگ عید هست تو این کرونا ک هفت سین بچینیم

یه عده فازتون خیلی عجیبه

تو هر تاپیکی میزنین تو ذوق استارتر میگین چه عیدی و عید نداریم

بنظر من عید هست خوبم هست... مگه عید فقط به دیدن فامیله؟؟؟

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
حوصله داریا مگ عید هست تو این کرونا ک هفت سین بچینیم

مگه باید برا مردم بچینیم ؟؟

من پارسال با این که حتی مامانم هم خونه مون نیومد ،یه هفت سینِ کامل و مفصل با کلی تزئینات دست ساز خودم چیدم

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

من هیچ سالی هفت سین نمیچینم

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
یه عده فازتون خیلی عجیبه تو هر تاپیکی میزنین تو ذوق استارتر میگین چه عیدی و عید نداریم بنظر من عید ...

اره همونو بگو انگار کرونا هست هیچ رسم و رسومی رو نباید به جا بیاریم 

اصلا ۷سین شگون داره

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
میدونم طرحش قدیمیه ولی فقط همینارو داشتم  https://uupload.ir/files/l62l_screenshot_۲۰۲۱۰۳۱ ...

خیلی هم خوشگل و ناناس😍

اره همونو بگو انگار کرونا هست هیچ رسم و رسومی رو نباید به جا بیاریم  اصلا ۷سین شگون داره

آره

هرچی باشه آغاز سال نو هست

بنظر من که باید با حال خوب به استقبالش بریم

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...