2777
2789
عنوان

چطور با نامزدم صمیمی تر شم؟

1158 بازدید | 20 پست

سلام دوستان

یه هفته از نامزدی رسمیمون میگذره و تقریباً دو هفته از نامزد شدنمون میگذره. رابطه من و نامزدم در این حده که صبحا یه پیام صبح بخیر براش میفرستم. اونم روزی یکی دوبار تماس میگیره با هم صحبت میکنیم. من درونگرام و اون برونگرا، اوایل که تماس میگرفت میموندم چی بگم حرفی برا گفتن نداشتم حالا بهتر شدم. 

خیلی دوست داره بریم با هم جاهای دیدنی اطرافو ببینیم اما اوندفعه رفتیم بابا گفت چرا رفتید بیرون از شهر. 

این شرح حال فعلی، حالا نامزدم گفته دوست دارم رابطمون جوری باشه که بیشتر از هم شناخت پیدا کنیم. بفهمیم هر کدوم از چی خوشمون میاد از چی بدمون میاد. میگه نامزدی یه دوران طلاییه و دوست دارم خیلی برامون شیرین باشه.

حالا من چیکار باید بکنم شماها چیکار میکردید در چ مواردی چت میکردید ما فقط میگیم سلام خوبی مواظب خودت باش و در همین حد و همدیگه رو سوم شخص خطاب میکنیم و چیکار کنم رابطمون صمیمی تر شه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب از سلیقه ی  لباس پوشیدنشون بپرسید یا لباسایی که واسه شما دوست دارن

غذای مورد علاقه ، فیلم ، بپرسید مثلا عصبانی شدی چه جوری اروم میشی و....

کلی بحث  هست ما اینقدر راجب همه چی صحبت کردیم هم اون منو از خودم بیش تر میشناسه هم من 😂

یکی از فامیلامون فوت کرده بود از اونجایی که من دوست ندارم خبر بد بدم تا روز بعد بهش نگفتم و اونم گفت باید هر اتفاقی میفته برامون به هم بگیم نه اینکه از هم بی خبر باشیم

از عللایقش بپرس.. بگو بهترین سرگرمیت چیه؟ دوس داری بیشتر وقتتو با چی بگذرونی؟ برای آینده چه برنامه ای داری.. اینا خودش کم کم حرف میاره بعد اون از تو میپرسه و همدیگه رو میشناسین و حرفای بیشتری میاد براتون... یا بگو یه روز مثلا کتلت میپزم بریم تو پارک بشینیم بخوریم.. بخاطر کرونا که نمیشه رستوران رفت.. باهم فیلم ببینید و درباره ش حرف بزنید

یکی از فامیلامون فوت کرده بود از اونایی که من دوست ندارم خبر بد بدم تا روز بعد بهش نگفتم و اونم گفت ...

بگو دوس نداشتم خبر بد رو از زبون من بشنوی ولی چشم از این به بعد هرچی شد میگم.. حالا انتخاب با خودته دوس داشتی بگو دوس نداشتی نگو

یعنی دوستش نداشتی،نمیشناختیش بعد نامزد کردی!!؟

یه لحظه دوستش داشتم یه لحظه نه رفتیم پیش مشاور، مشاور گفت میتونید با هم زندگی کنید و گفت مشکل از توِئه نمیتونی تصمیم بگیری. راستش با چهرش مشکل داشتم مخصوصاً وقتی گرفتست ولی وقتی خوشحاله برام بامزه میشه آخه خودم خوشگلم و اختلاف سطح خانواده ها(ما خانوادمون ظاهراً باکلاس ترن و فامیلامونم تعجب کردن من ایشونو قبولو کردم اما خوب امتیازای خودشم داره ) و این دو مورد از موارد تردیدم بودن 

هییی 

چ خبر چیکار میکنی چی خوردی کجا رفتی 

کجا میخوای بری چی میخوای بخری 

دلم برات تنگ شده دوست دارم کنارت باشم 

دلم برای آغوشت تنگ شده 

بیا پیشم

چ میدونم از کلمه ها دیگه ک بنده خدا حسابی بره رو هوا