2777
2789
عنوان

چاقی در دوران کنکور

2370 بازدید | 41 پست

سلام . من قبل از کرونا میرفتم باشگاه و ورزشمم خیلی سنگین بود به علاوه پیاده میفرفتم مدرسه و میومدم و اغلب صبح که میرفتم مدرسه تا 5 عصر درگیر بودم تازه وقت نمیکردم زیاد غذا بخورم اما بعد کرونا تمام فعالیت های من کنسل شد و مدام کارم شد خوردن و خوابیدن به خصوص چیزای شیرین میخوردم برای همین الان شدم 87 کیلو با قد 160😟

به خاطر کنکورم نمی تونم ورزش کنم چون علاوه بر ورزش باید بعدشم برم حموم و موهام و خشک کنم که کلی زمان میبره . میتونید راهنماییم کنید برای کاهش وزن چیکار کنم 🙏

اینم بگم من اصلا توقع کاهش وزن یهویی و با این شرایط ندارم حتی به ماهی یک کیلو هم قانع ام.

یه هدف خیلیییی بزرگ دارم برام دعا کنید عشقا💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا همش حرفه من ۴ماه وقت داشتم واسه کنکور با این حال روزی یک ساعت ورزشمم میکردم توخونم بودم 

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋
کم بخور

غذام کمتر کردم ولی فعلاً تغییری تو وزنم ایجاد نشده شما میدونید تو دوران رژیم بعد چند مدت وزن بدن کاهش پیدا میکنه؟

اینا همش حرفه من ۴ماه وقت داشتم واسه کنکور با این حال روزی یک ساعت ورزشمم میکردم توخونم بودم 

به نتیجه ی دلخواه رسیدی؟ ❤️😍

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️
والا من چون درس میخونم همش لاغر میشم 😓 باشگاه رفتم کم نکردم دیگ خودم دست به کار شدم غذا و خوابمو کم ...

میشه بگی چقدر غذا میخوری مثلاً اگه با کالری شمار داری کم میکنی بگی چند کالری در روز مصرف می‌کنی و اینکه در شبانه روز چند ساعت می خوابی؟🙏

غذام کمتر کردم ولی فعلاً تغییری تو وزنم ایجاد نشده شما میدونید تو دوران رژیم بعد چند مدت وزن بدن کاه ...

کالری شماری کن من خودم کالری شمار مانکن رو دارم هدف رو کاهش وزن بزن بهت میگه روزی چند کالری باید مصرف کنی

منم روز کنکور وزن کردم ۸۲ کیلو بودم حالا ۷۲‌ام

ذهنتو خیلی درگیر نکن ولی اگه گرسنگی کاذب داری سعی کن آب و میوه بیشتر بخوری تا غذا

غذا رو فقط تو وعده‌ی اصلیت بخور

من بعضی روزا ۵ بار غذا میخوردم🙄

منم دیروز تو تایپینگی بودم گفتم صفره صفرم تازه امروز شروع کردم بخونم و سه ماه و نیم بیشتر وقت ندارم

به نتیجه ی دلخواه رسیدی؟ ❤️😍

اره گلم ۵۰۰شدم😅ورزش انرژیتو ۱۰برابرمیکنه ساعت نهارتو کمترکن بجاش یه تایم بزار نیم ساعت ورزش کن نیم ساعتم حمومو اینا بین درسم استراحت نکن ک وقت کم نیاری برنجو نونم کم بخور بگو برات سبزیجات بخرن بین غذا استفاده کن یه بطری بزرگ آب کنارت باشه هروقت گرسنت شد بخور کلا کم آبی تمرکز رو کم میکنه پسته و بادوم و انجیرم میتونی استفاده کنی ک کمتر گرسنه شی 

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋

آره دقیقا ذهنو باز میکنه مخصوصا صبحا بعد از ورزش دیگه نمیشه خوابید ولی روزای دیگش من صبح ۷ بیدار میشدم ولی خوابم میبرد😅