2777
2789
عنوان

گوشای تیز

64 بازدید | 5 پست

ما طبقه پایینمون یه پسر دوازده ساله و یه دختر ۲ساله دارن که پسرشون از ساعت ۱۰ صبح میدوه تا دو شب و من واقعا میشنوم صدای دویدنشو 🤯😔😔کاملا احساس میکنم ولی بقیه میگن زیاد صدا نمیاد.

یا متاسفانه هر دری که طبقه پایین بسته میشه اینقدر محکم بسته میشه یه دفه صداش میاد و من واقعا میترسم ولی بقیه زیاد متوجه نمیشن😭😭😭😭😭خسته شدم واقعا دارم اذیت میشم . چیکار کنم مثل بقیه نشنوم🥺🥺🥺🥺🥺

ماهم یه همسایه داشتیم مثل شما گوشاش تیز بود هی میرفت در خونه همسایه ها رو میزد که صدای تلویزیونتون بلنده کمش کنید یا چرا زیاد تو خونه راه میرید همه عاصی بودن از دستش خداروشکر خودش بارشو بست رفت نتونست تحمل کنه

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهم یه همسایه داشتیم مثل شما گوشاش تیز بود هی میرفت در خونه همسایه ها رو میزد که صدای تلویزیونتون ب ...

فکر کنم اخرش ماهم باید بریم ولی واقعا خود اون فردم داره عذاب میکشه 

فکر کنم اخرش ماهم باید بریم ولی واقعا خود اون فردم داره عذاب میکشه 

عزیزم یه وقت ناراحت نشی از حرفم .اون بنده خدا هم که همسایه ما بود هم خودش اذیت بود هم بقیه .به نظرم حساسیتتو کم کن سعی کن عادت کنی 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍