2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرچی میخریم میشورم. بیرون هم به ندرت میرم. از بیرون میایم همه ی لباسها رو میشورم و میریم حموم. ولی استرس ندارم. با آرامش در حد توانم رعایت میکنم.

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...

قسمم راسته از کقتی کرونا اومد تو خونه ما الکل و وایتگس نیومد

فقط شستشو دستا و وسایل و لباسا بود.‌ کرونا گرفتیم ولی نه از بیمارستان و.. از جایی ک میدونستیم و مجبورمون کردن بریم!

فقط از محیط و افراد مشکوک باید پرهیز کرد و بهداشت شخصی رو رعایت کرد و ماسک زد.

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
من قبل از گرونا هم هرچی ازبیرون میومد رو میشستم خیلی زندگیم تغییر نکرده تنها فرقی که کرده قبلا شاید ...

من قبل کرونا همممه چیزو بجز تخم مرغ میشستم‌. 

ولی زندکیم خیلی تغییر کرده. انقدر استرسم بالا نبود هر بار میرفتیم بیرون لباسامونو نمینداختیم تو ماشین خودمون ملزم به دوش گرفتن نمیکردیم کلا همه چیز بهم ریخته الویت زندگی ما شده رعایت بخاطر کرونا

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
عه پس چجوری منتقل میشه؟ منم که خسته شدم نمیشورم البته

از طریق تنفس خیلی بیشتره.مثلا نفس فرد کرونایی بخوره بهت حالا یا ناقل باشه یا علامت دار....میگن اگ دست بزنید ب ی جا یا وسیله ای ک کرونایی باشه بمالید ب دهن یا بینی و چشم ممکنه منتقل بشه.نمیدونم دیگ قاطی کردم

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭

دوستان برای نجات خودتون هم که شده اگه اینستا دارید به پیج @dr.medfactسر بزنید عالیه راحت میشید از این وسواس لعنتی

اللهم عجل لولیک الفرج .سید محمد رضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم 😍😍😘😘 نی نی یار جون میشه کاربریمو برگردونی لطفا من که چیزی نگفتم قول میدم دختر خوبی باشم
قبلاً با ریکا میشستم همه چی،،الان بعضی چیزا حوصله ندارم با آب خالی

من اونا که جلد دارن باصابون. میوه و سبزیجاتو نصف روز میذارم یه گوشه بعدم با نمکوسرکه میشورم.اونام ک قابل شستوشو نیستن دوروز میذارم یه گوشه

دردم از یار است و درمان نیز هم
من قبل کرونا همممه چیزو بجز تخم مرغ میشستم‌.  ولی زندکیم خیلی تغییر کرده. انقدر استرسم بالا نب ...

خیلی سخته ولی ما قبلا از بیرون میومدیم هم لباسامونو مینداختیم برای شستن به قول مامانم من و همسرم خیلی زندگیمون عوض نشد تنها تفاوت تو غذای بیرون بود که رستوران رفتنمون صفر شد و اینکه هنوز کیک و شیرینی تر نمیخریم

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

من از اولش رعایت کردم و هنوزم ادامه داره همه چی رو میشورم یا اگه نشه شست یه چند روزی میزارم کنار ولی خب هیچ موقع لباس نشستم از بیرون بیایم یا اینکه دوش بگیریم اوایل فقط علاوه بر دست صورت رو هم میشستیم ولی بعد یه مدت دیگه فقط دست شستن ماسک زدن و اینکه فقط برا خرید مایحتاج بیرون میریم

این نیز بگذرد...