giita مدیر استارتر عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 248 عنوان شوهرم بهم گفت مطمئنم یه غلطی میکنی که انقد عصبی هستی 279 بازدید | 9 پست دیشب دعوا کردیم بهم گفت تو حتما یه غلطی میکنی که انقدر عصبی هستی سرتم همش تو گوشیتهگفتم هرموقع ازم آتو گرفتی قد قد کنخیلی ناراحتم مشکلاتم خیلی زیاده شک اینم نمیتونم تجمل کنم دیگهکلا چند وقته بهم گیر میده چرا سایه میزنیچرا عطر میزنی بیرون.... 1399/12/20 | 22:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مارال_جون۶۰ عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 55 سلام ، خوب چرا همش عصبی هستی عزیزم؟ کاربری قبلی ترکید 😂 🙏اللّهم عَجّل الولیک الفَرَج🙏
سامیارمم عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 5258 خب ی خرده از مجازی دور شو ._. استادمونمیگفت:ماشینوکهطراحیمیکنن یهآینهکوچیکمیزارنواسهنگاهکردنبهعقب یهشیشهبزرگمیزارنواسهدیدنجلو همونقدر محدودبهگذشتهنگاهکنید نگاهتونبهجلوباشه!"میفهمینکِهچیمیگم.. #زندگیذرهکاهیست کهکوهشکردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
ستیاخانومی عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 312 چند وقته ازدواج کردین؟مردا همیشه یه جور نیستن. گاهی اوقات خیلی گیر میدن و خودشون آزادترن، گاهی هم زنشون رو آزاد میذارن. بابد وقتشو بشناسی آیا خداوند کافی نیست برای بنده اش؟
ناز_ترکیده عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 4106 پس خیلی شکاکهزندگی با ادم شکاک سخته ما معمایی هستیم که حل نخواهد شد ✨ دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد (:
giita مدیر استارتر عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 248 سلام ، خوب چرا همش عصبی هستی عزیزم؟ چون تنهام باهاش رفیق نیستم باهم حرف نمیزنیم هیچ انرژی ای ندارم
giita مدیر استارتر عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 248 خب ی خرده از مجازی دور شو اصلا اهل مجازی و حتی همین نینی سایتم نیستمهراز گاهی شاید دوهفته ای یه بار اینجا بیام
سامیارمم عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 5258 اصلا اهل مجازی و حتی همین نینی سایتم نیستم هراز گاهی شاید دوهفته ای یه بار اینجا بیام واا پس چی میگه سرت توگوشیه ._. استادمونمیگفت:ماشینوکهطراحیمیکنن یهآینهکوچیکمیزارنواسهنگاهکردنبهعقب یهشیشهبزرگمیزارنواسهدیدنجلو همونقدر محدودبهگذشتهنگاهکنید نگاهتونبهجلوباشه!"میفهمینکِهچیمیگم.. #زندگیذرهکاهیست کهکوهشکردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^