2777
2789

من خودم عضو شدم وچندتاهم خرید زدم خیلی سایت خوبیه به محض ورودتون ۲۰۰۰۰اعتبار رایگان میده بهتون.وتا چندروز هم ارسال رایگان دارن.هم میتونید خرید کنید هم محصولاتتونو اونجا بفروشید.

تخفیف گروهی وتخفیف ۹۹درصدی هم دارند که باکمک هم میتونیم محصولاتی که نیازداریم رو با تخفیف بخریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم فکر کنم تا ۲۵ ارسال رایگانه کد تخفیف هم داره 

من اومدم چندتاخریدزدم فقط ۵۰ تومن هزینه ارسالش شدپشیمون شدم

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

من سرچ کردم ساعت مچی زنانه.ساعت و با کفش و صندل قاطی پاطی اورده بود اصلا یه وضعی بود خوشم نیومد

چون بد موقع سرچ کردی 

این چند روز آف ویژه گذشته هرچی سرچ کنی اول آف های ویژه میاد

بعد عید درست میشه به حالت عادی برمیگرده

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

برای ۹۹ درصدیا حدود ۳۰ نفر نیازه اگه بشه جمع شن و هر دفعه هر کی خواست خرید کنه بفرستن برا هم خیلی خوب میشه هر کی هر چی بخواد و با قیمت خیلییی پایین تره میخره 😁

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤