2777
2789
عنوان

سی آر پی مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 44 پست
عزبرم خوب میشی فقط کلسیم و ویتامین دی فراموش نکن و همیشه تحت نظر پزشک باش و داروهاتو به موقع مصرف ک ...

پناه بر خدا ...ممنون از دلگرمیت عزیزم

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍
چند وقته  شاید اینم یک نوع کرونا باسه  چون کرونا خفیف باعث دردهای منتشر هم میشه و همچنین ...

دوسه ماهه عزیزم دقیقا بعد از ابتلای خانوادم به کرونا من یه قولنج بد کردم و بعد از اون این دردا شروع شد...علایم دیگه ای ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاسیم خوبه ولی ویتامین دی نباید از ۲۵کمتر باشه  احتمالا دردهات بخاطر اینه  دکتر بهت ویتا ...

دو ماه پیش داد سه چهارتا خوردم

آزمایش Anti-ccp دادی؟

یه سری آزمایش تکمیلی برام نوشته که مربوط به رو ماتیسمه  ۵ روز دیگه جوابش میاد ولی اینا که گفتی ندادم تا حالا شاید تو آزمایش جدیدم نوشته باشه

یه سری آزمایش تکمیلی برام نوشته که مربوط به رو ماتیسمه  ۵ روز دیگه جوابش میاد ولی اینا که گفتی ...

اینم مال رماتیسم هستش 

احتمالا همینو نوشته برات

نگران نباش چیزی نیست که بخوای بخاطرش نکران باشی 

کمی دلتو بزار پیش کسایی که دردهای خیلی بزرگی دارن 

اینم مال رماتیسم هستش  احتمالا همینو نوشته برات نگران نباش چیزی نیست که بخوای بخاطرش نکران با ...

چشم عزیزم من اعصاب ضعیفی دارم دوسال داروی اعصاب خوردم حالا چهار پنج ماهه دیگه نمی خورم اما انگار دوباره باید برم سروقتش

اینم مال رماتیسم هستش  احتمالا همینو نوشته برات نگران نباش چیزی نیست که بخوای بخاطرش نکران با ...

لاله جان امشب حسابی مزاحمت شدم و شما هم سخاوت مندانه راهنمایی کردی خیلی ممنون عزیزم  

چشم عزیزم من اعصاب ضعیفی دارم دوسال داروی اعصاب خوردم حالا چهار پنج ماهه دیگه نمی خورم اما انگار دوب ...

بدون دستور پزشک نباید داروی اعصاب رو قطع کنی و الان شروعش کنی 

بنظرم تو به روانشناس احتیاج داری تا روانپزشک 

چند جلسه برو 

کتابای روانشناسی بخون 

ببین من اینو قبول دارم که خودمون بهترین روانکاو ها میتونیم باشیم پس با خودت بشین حرف بزن و رو خودت کار کن 

لاله جان امشب حسابی مزاحمت شدم و شما هم سخاوت مندانه راهنمایی کردی خیلی ممنون عزیزم    

فداتشم عزیزم 

عاشق اینم که به همنوعام خدمت کنم و کمکشون کنم 

البته شغل من مامایی هستش و قسم خوردم که کمک کنم😐