2777
2789
عنوان

سی آر پی مثبت

510 بازدید | 44 پست

سلام عزیزان چند وقته دچار دردهای پراکنده استخوانی شدم آزمایش دادم سی آر پی ۱۲ بود حالا برام آزمایش تکمیلی نوشتن کسی از شما تجربه ای داره؟

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍
رماتیسم داری

مشکوک به روماتیسم ...شنیدم تو روماتیسم مفاصل درد می گیرن من استخون درد دارم ...برام دعا کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکوک به روماتیسم ...شنیدم تو روماتیسم مفاصل درد می گیرن من استخون درد دارم ...برام دعا کن 

اصلا نگران نباش

منم رماتیسم دارم چیز وحشتناکی نیست

علایمت جیه؟

رماتیسم چند نوعه فقط رماتیسم مفصلی،قلبی،ستون فقرات..

خواهر مهربونم برام دعا کن

چیزی نیست که عزیزم 

نهایتش اگه هم باشه فقط در حد ی درد مختصر استخوانی خودش رو نشون میده در مدت خیلی کم 

عزیزم بیا ببین مردم چه دردایی دارن ولی قوی و محکم دارن زندگی میکنن

تو هم ایشالا همیشه سلامت باشی 

رمانیسم اینقد زیاده که دیگه الان بیماری محسوب نمیشه 

من خودمم بدترین نوعش رو دارم رمانیسم فک 😂😂

اصلا نگران نباش منم رماتیسم دارم چیز وحشتناکی نیست علایمت جیه؟ رماتیسم چند نوعه فقط رماتیسم مفصلی ...

خواهر خوبم من دردهای پراکنده استخوانی دارم گاهی کتف گاهی مچ دست یا پا استخوان ساعد الان که دراز کشیدم استخوان لگنم درد می کنه 

چیزی نیست که عزیزم  نهایتش اگه هم باشه فقط در حد ی درد مختصر استخوانی خودش رو نشون میده در مدت ...

عزیزم احسنت به روحیه خوبت  من که خودمو باختم شایدم در دام از استرس شدید میشن

خواهر خوبم من دردهای پراکنده استخوانی دارم گاهی کتف گاهی مچ دست یا پا استخوان ساعد الان که دراز کشید ...

عزبرم خوب میشی

فقط کلسیم و ویتامین دی فراموش نکن و همیشه تحت نظر پزشک باش و داروهاتو به موقع مصرف کن