2777
2789
عنوان

بیایید یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 21 پست
ماهم خوب رفتار میکنیم  حتی رفتیم برای ثبت نام های اولیه انقدر میگیم میخندیم همه فک میکنن دیوون ...

خوب میکنی به دلت نیست نرو همون اول ما به دلمون افتاد ما دلشره داشتیم بعدشم من ۱۵ سالم بود ۱۶ جدا شدم 

الانم متاهلم ۱۷ نامزد کردم و ۱۹ سالمه الان 

ببین خیلی خشک بود و بی غذا نمیخورد اصلا روز عقدم دیدم مست اومد پیشم نشست میرقصید ابرومو برد  ...

با زامبی مگه عقد کرده بودی🤣🤣عجب مردی 

ایشالا خوشبخت باشی

ولی نامزد من حالا انقد زبووووووون داره هااااا

خیلی حرف میزنه 

یکسرهههههه حرف حرف حرف 

دیگ خسته شدم 

درامد خوب نداره 

سطح تحصیلاتم ازش بالاتره 

خانوادش خیلی بی ادبن 

ولی با وجود همه اینا من ب خاطر ایمانش باهاش ازدواج کردم ولی همون ایمانم نداره و تظاهره 

الانم اخلاقش گنده

ولی خب منم بی تقصیر نبودم 

یک سالو نیم باهم بودیم 

دلبستش شدم اونم دوسم داره مطمنم 

ولی میگه اونی ک من میخام نیسی اونی ک خانوادم میخان نیسی 

منم گفتم جداشیم از هم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب میکنی به دلت نیست نرو همون اول ما به دلمون افتاد ما دلشره داشتیم بعدشم من ۱۵ سالم بود ۱۶ جدا شدم ...

وااای عزیزم چ کم سن و سال بودی 

من الان 20 سالمه 

شوهرم 22😑

اره ولی الان سفت زندگیمو چسبیدم قدر زندگیمو میدونم گاهی خسته میشم ولی ساده ام کمی درستش میکنم

خوب کاری میکنی 

دیگه اخرش همه دخترایی ک ازدواج کردن باید از زندگیشون مراقبت کنن و بچسبن به شوهراشون

خوب کاری میکنی  دیگه اخرش همه دخترایی ک ازدواج کردن باید از زندگیشون مراقبت کنن و بچسبن به شوه ...

اره ایندفعه ام جدا شم باز ی گوهه دیگه میاد شانسم گوهه بدتر میشع 

بجز اون همه میخندن بهم توام خیلیییی مواظب باش با ازدواج بعدیت 

اره ایندفعه ام جدا شم باز ی گوهه دیگه میاد شانسم گوهه بدتر میشع  بجز اون همه میخندن بهم توام خ ...

من از این جداشم

غلط بکنم تا چندین سال ازدواج کنم 

اینم خانوادم راضی نبودنا خودم کردم ک لعنت بر خودم باد 

الانم تنها ترسی ک دارم اینه ک باید برم پزشکی قانونی 

خیلی میترسم 

برای خانوادمو خودم مهمه 

هم ب خاطر شناسنامم ک میخام اسمش از توش حذف بشه