2777
2789

والا عموم داره طلاق میگیره ۱۵ جلسه دارن میگن دلیل طلاقتون چیه و کی تو زندگیتون دخالت کرده و ازین حرفاا

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ی جلسه رفتیم بعد اینکه نامزدم رفت بیرون مشاوره ی خانم بود بهم گفت خاک ت سرت بااین شوهر کردنت حیف ...

میشه بگی مگه شوهرت چجور بود اخلاقش رفتار‌ش؟؟؟  اگ دوس داری

بعد اونوقت چیکار کردین بعدش

بخدا 😂😂😂رفتیم دادگاهم اونام بهم گفتن اصن علاف نشدم پسرع فقط تو دادگاه اینور اونور رفتنامون انقد ب ...

ماهم خوب رفتار میکنیم 

حتی رفتیم برای ثبت نام های اولیه انقدر میگیم میخندیم همه فک میکنن دیوونه ایم رفتیم واس مشاوره 

ولی خب.... نمیخایم با دل پرکینه از هم جدا شیم

میخایم با خوشی جداشیم

میشه بگی مگه شوهرت چجور بود اخلاقش رفتار‌ش؟؟؟  اگ دوس داری بعد اونوقت چیکار کردین بعدش

ببین خیلی خشک بود و بی غذا نمیخورد اصلا

روز عقدم دیدم مست اومد پیشم نشست میرقصید ابرومو برد 

معلوم نبود شایدم معتاد بود زیر چشاش سیاه هیچی نمیخورد 

نه بلد بود حرف بزنه 

اخر گفتم نمیخامت یسال اومدن خونمون فقط میگفتن توروخدا دخترتو بده فلان منم سفت واسادم گفتم نه بااون سنه کمم خدا انگار پشتم بود اصلا ی مقاومتی داشتم اخرم نشد الان ازدواج کردم اخلافش بده ولی درامدش اینا خوبه برام خرید میکنه نزدیک خونه مامانمم اون خونشون کرج بود میگفت سالی یبار میارمت خونه مامانت