2777
2789

سلام دوستای گلم میشه بگید کیا با ای وی اف جواب گرفتن؟ البته مشکل از شوهرشون بوده و جواب گرفتن، من همسرم خیلی اسپرمش ضعیفه ۱ میلیونه دکتر گفته باید ای وی اف کنید بنظرتون با این وضعیت همسرم ای وی اف جواب میده؟؟😒 هزینشم ک شنیدم خیلی زیاده پوفففف 😕

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
امتحان کن چاره ای نیست

خیلی سخته میگن اگه انجام بدیم و نشه چی ای بابا😒

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم چاره چیه حد اقل تلاشتونو بکنین ببینین میشه من اطلاعی ندارم ولی خب واسه لقاح ای وی اف تنها ۱ اسپرم لازمه پس استرس نخور به شوهرتم خرنوب بده بخوره خیلی خوبه 

😎😉😉😑😑
عزیزم چاره چیه حد اقل تلاشتونو بکنین ببینین میشه من اطلاعی ندارم ولی خب واسه لقاح ای وی اف تنها ۱ اس ...

ممنون عزیزم شنیدم خرنوب خیلی خوبه اما نمیدونم چطوری مصرف میشه

ممنون عزیزم شنیدم خرنوب خیلی خوبه اما نمیدونم چطوری مصرف میشه

شیرشو بخر از عطاری ۱۵۰ تومنه فک کنم هر روز ۲ بار بخوره یا قاطی اب کنه .خیلیم خوشمزست تقریبا طعم شیره توت میده

😎😉😉😑😑
شیرشو بخر از عطاری ۱۵۰ تومنه فک کنم هر روز ۲ بار بخوره یا قاطی اب کنه .خیلیم خوشمزست تقریبا طعم شیره ...

دستت درد نکنه دوست خوبم ببخشید دیر میام جواب میدم خونه تکونی دارم دستم بنده، این خونه تکونی دیگه چی بود والا پدر آدم درمیاد😕😄

دستت درد نکنه دوست خوبم ببخشید دیر میام جواب میدم خونه تکونی دارم دستم بنده، این خونه تکونی دیگه چی ...

نه بابا عب نداه منظورم شیره اش بود ها بد نوشتم شیرشو 

😎😉😉😑😑
نه بابا عب نداه منظورم شیره اش بود ها بد نوشتم شیرشو 

آره متوجه شدم عزیزم 🌹