2777
2789
عنوان

چی فکر میکنه این آدم... 😩😑😐

1518 بازدید | 28 پست

دوسه ماهه همسرم مدیر ساختمون شده یه خانمه هفته ی پیش اومد با دوتا بچه  من رفتم خوش آمد گفتم بهش و گفتم اگه کاری داشتید بگید ....یه شماره داریم برا مجتمع رو گوشی منه  اونو دادم بهش گفت مطلقه س و دوتا بچه داره یکی ده ساله یکی یه ساله ....

فردا صبحش ساعت هشت بود یکی پیام داد سلام بیداری ....😩 منم خواب آلود نوشتم بله بفرمایید 

نوشت میخام برم سنو گرافی میای باهام ؟ من تا چن دقیقه مغزم واقعا قدرت تحلیل نداشت ....نوشتم شما ؟ نوشت همونم دیروز اومدم و ....نوشتم دوست عزیز من اجازه ندارم بعدشم بچه کوچیک دارم محاله ببرمش جاهای شلوغ  ....نوشت خب اسنپ که داری یه ماشین برام بگیر ....هم حرص میخوردم هم در حال شاخ دراوردن بودم ....نوشتم خودتون بگیرید خب و.....تمام شد تا غروب اومده میگه خودت گفتی هرکاری داشتی بگو وگرنه مزاحمت نمیشدم 😶 حالا پسر بزرگه رو میخام عمل کنم بزارش پیش خودت من برم نوبت بگیرم براش و...منم نگهش داشتم رفت و اومد و تموم ....امروز صبح اومده میگه تلویزیونم خراب شده میای درستش کنی 😑

گفتم خواهر من اینکارا رو باید خودتون انجام بدید 

بعد حالا اومده میگه خب فردا پسرم عمل داره کوچیکه رو میزاری پیش خودت 😶 گفتم گریه نمیکنه میگه اوووووف بخدا هلاک میشه غریبه ببینه ....گفتم فکر دیگه کن خب این چه کاریه

ای اهالی نی نی سایت یکی نیست بچه م رو نگه داره من برم خودم دار بزنم 😩😑 اینا چی فکر میکنن آخه خدایاااااااا😢

عجب:|

تو دنیای من یکی بزنی 6 تا میخوری 6 تا بزنی 20 تا میخوری..خلاصه ب دریا وصله/همونیم که  هیچوقت تسلیم نشد..همینکه پدرومادرم میخندن خوشبختم/Sen büyük dünyada küçük bir kalpsin/خدایا میام گله کنم ازت..چشمم به پدرو مادرم میوفته هزار بار شکرت میکنم💙/غما هم میگذره^بیخیال رفیق.چایی بریزم؟:)/اللهم همان که میدانی♥/من بیشتر از اونی که فکر کنی زمین خوردم.ولی خب.تخس بار اومدم فقط میخندم✌/ما چون ز دری پای کشیدیم.کشیدیم/کم و کسری مرا دید ولی پیشم ماند.او رفیقی است که پای ضررم میماندY💛/از اولش خدا بوده.از اینجا به بعدشم خدا هست:)/قوی باش.خدا عاشق بچه پرروهاس😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچتو نگه میدارم  

من خنده زنم بر دل   دل خنده زند بر من اینجاست که میخندد دیوانه به دیوانه  🍇چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست  🍇برای حاجتم صلوات بفرستین🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏🙏کاربری دو نفره س هی نگین تاپیکا تناقض داره🥴

به یکی رو بدی دیگه تا آخر باید مطیع باشی

بخصوص همسایه که واقعا رو مخه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...