2777
2789
عنوان

چی فکر میکنه این آدم... 😩😑😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 28 پست

ممکنه اینجوری نزدیک بشه بهتون بعد شوهرتو از دستت دربیاره ها مراقب باش

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه اینجوری نزدیک بشه بهتون بعد شوهرتو از دستت دربیاره ها مراقب باش

خاک تو سرم ایقد چلمنگ و عقب مونده میزنه که نگو از همینشم باید بترسم والا ....شوهرم گفت محلش نده حالا شماره ش داری جواب نده دیگه 

الهی.چه همسایه باحالی 😂

لطفا خودتون رو همیشه تو موقعیت خوب قرار بدید که مجبور نشین عذرخواهی کنین یا معذب شین و.......❤💋جان لایتناهی همیشه سرموقع میرسه قربونش برم.جایی که ایمان نباشه ترس میاد پس همیشه ایمانتوقوی نگه دار
قابلتون نداره والا یه چیزیم میزارم روش برش دار😁

نه قربونت من یکی دارم فضول و خیلی پرحرف🤦‍♀️😂😂😂ممنونم💋

لطفا خودتون رو همیشه تو موقعیت خوب قرار بدید که مجبور نشین عذرخواهی کنین یا معذب شین و.......❤💋جان لایتناهی همیشه سرموقع میرسه قربونش برم.جایی که ایمان نباشه ترس میاد پس همیشه ایمانتوقوی نگه دار
قابلتون نداره والا یه چیزیم میزارم روش برش دار😁

الا جان این عتیقه رو از کجا گیر اوردی؟؟؟؟

چه پرروهه

بخصوص اون زنگ هشت صبحش

خوب شده یا هنوز همونجوره؟؟؟؟؟

میخوای یه قرار نی نی سایتی بذاریم دخلشو برات بیاریم؟؟؟

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
الا جان این عتیقه رو از کجا گیر اوردی؟؟؟؟ چه پرروهه بخصوص اون زنگ هشت صبحش خوب شده یا هنوز همونجو ...

😁😁😁😁😁😁 الهام آرامش برا  من حرام اندر حرام شده از ازل 

از خیر سر مادر شوهر اومدم‌آپارتمان نشینی 😥 هنوزم هستش و همونجوره من کلا از همسایه شانس ندارم 😐

دو وجب مژه کاشته و یه لیوان ژل زده لب و لوچه ش اونوقت برا یه تعمییر جزیی حاظر نیست پنجاه تومن بده 

این مگه کائنات دخلش رو بیاره 😁

چن روز پیش ماشینش رو سمت پنجره پارک کرده میگه اگه دزد اومد شما نگاه کنید از پنجره 😑 بعد صدای  دزدگیرش خراب بوده گربه پریده روش باتریش خالی کرده اومده دم خونه اعصاب نزاشته برام چرا بهم زنگ نزدی  مگه حالیش میشه 😣😣😣😣😣 خانه رو گزاشتم فروش از این خراب شده برم والا 

چه قدر بده .  چه پر روعه. مگه نمی گی مجرده ،.!؟   سونوگرافی برای چی میخواد بره😟😟😞😶

😁نمیدونم بخندم یا گریه کنم  از دستش

سنو برا بچه ش میخاست  

یعنی طپش اعصاب گرفتم از دستش ها 😣

آلاجان تاپیک قبلیتوخوندم گفتی بچه دارنمیشی مال۵سال پیش بود الان دیدم بچه دارشدی خیلی خوشحال شدم🌹💋

پروردگارا سپاس هزاران بار💙💙من عاشقتم هنوزم.و حدس بزن تو کجایی تو ذهن پیرو مریضم ب هیچکی جاتو نگفتم