2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالتو قشنگ درک میکنم به منم اینجوری گفتن ازمایش دادم خدارو شکر مشکلی نبود ......مهم ان تی واسه شما چ ...

نمیدونی چقد از ظهر گریه کردم دکترمم نیستش تا شنبه

ان تی نوشته ۱/۴۱

ولی ازمایشم نوشته ریسک متوسط

نمیدونی چقد از ظهر گریه کردم دکترمم نیستش تا شنبه ان تی نوشته ۱/۴۱ ولی ازمایشم نوشته ریسک متوسط

خیالتتتتت راحت راحتت اینا فقط میخوان آزمایش دوم بدی جیبتو خالی کنن منم ان تی همین قدر بود گفتن ریسک متوسط نمیدونی چقدر گریه کردم چقدر استرس داشتم تا جواب ازمایش و دادن اصلا اصلا نگران نباش کلا فقط باید ان تی زیر 2 باشه 

خیالتتتتت راحت راحتت اینا فقط میخوان آزمایش دوم بدی جیبتو خالی کنن منم ان تی همین قدر بود گفتن ریسک ...

خدا از دهنت بشنوه

آخه ظهرم تو ازمایشم زده بود مقدار سرخجه بالا

نمیدونی چقدر حالم بده

دعاکن برام🌹

خدا از دهنت بشنوه آخه ظهرم تو ازمایشم زده بود مقدار سرخجه بالا نمیدونی چقدر حالم بده دعاکن برام🌹

اصلا جای نگرانی نیست ازمایش دومتو بده میفهمی هیجی نیست الانم استرس نداشته باش این داسه نی نیت خیلی بدتره

خدا از دهنت بشنوه آخه ظهرم تو ازمایشم زده بود مقدار سرخجه بالا نمیدونی چقدر حالم بده دعاکن برام🌹

سلام ببخشید مقدار سرخجه واسه شما چقدر بود؟؟ 

منظورتون همون ربلا هستش؟؟ 

واسه سرخجه بچتون سندرم داون شده؟؟ 

به توکل نام اعظمت بسم الله الرحمن الرحیم...خدااااااااایا شکرت ممنونتم... ممنونتم... الهی شکر خدای مهربوووونم... میدونستم ک نا امیدم نمیکنی... ازت میخوام تا آخرش همراهم باشی و تنهام نزاری...😘 خدای مهربوووونم قربونت برم ک اینقدر مهربووووونی... ممنونم ازت ک لطفتوووو در حقم تمام کردی... خداااا جونم کمکم کن تا بتونم هدیه ای🥰 ک بهمون عطا کردی رو با جون و دل ازش نگه دااااری کنم... خدا جونم بازم میگم ممنونتم🙏❤️😍🥰 خدااااای عزیزمممممم،خدااااای مهربوووونم سرنوشت بچمونو👨‍⚕️👨‍🎓👨‍🏫👨‍⚖️👨‍💼👨‍💻👨‍🎨👨‍✈️👨‍🚀👮‍♂️🤴🤵👼 ب بهترین و قشنگترین نحو ممکن رقم بزن... بازم تشکر نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم😘🤩😍🥰 ماشالله لا حول ولا قوة الا بالله علی العظیم... 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم... 
سلام ببخشید مقدار سرخجه واسه شما چقدر بود؟؟  منظورتون همون ربلا هستش؟؟  واسه سرخجه بچتون ...

سلام پیش دکتر که بردمش گفت این یعنی اینکه شما قبلا واکسن زدی و سرخجه نمیگیری

من اشتباه متوجه شدم

خداروشکر ازمایشام مشکلی نداشتن

سلام پیش دکتر که بردمش گفت این یعنی اینکه شما قبلا واکسن زدی و سرخجه نمیگیری من اشتباه متوجه شدم خ ...

میشه آزمایشتوو ببینم؟؟ بچتون سالم بود؟ 

به توکل نام اعظمت بسم الله الرحمن الرحیم...خدااااااااایا شکرت ممنونتم... ممنونتم... الهی شکر خدای مهربوووونم... میدونستم ک نا امیدم نمیکنی... ازت میخوام تا آخرش همراهم باشی و تنهام نزاری...😘 خدای مهربوووونم قربونت برم ک اینقدر مهربووووونی... ممنونم ازت ک لطفتوووو در حقم تمام کردی... خداااا جونم کمکم کن تا بتونم هدیه ای🥰 ک بهمون عطا کردی رو با جون و دل ازش نگه دااااری کنم... خدا جونم بازم میگم ممنونتم🙏❤️😍🥰 خدااااای عزیزمممممم،خدااااای مهربوووونم سرنوشت بچمونو👨‍⚕️👨‍🎓👨‍🏫👨‍⚖️👨‍💼👨‍💻👨‍🎨👨‍✈️👨‍🚀👮‍♂️🤴🤵👼 ب بهترین و قشنگترین نحو ممکن رقم بزن... بازم تشکر نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم😘🤩😍🥰 ماشالله لا حول ولا قوة الا بالله علی العظیم... 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم... 
الان کنارم نیست فردا میفرستم حتما بچه م هنوز تو شکممه ولی ازمایشا میگن سالمه خداروشکر نگرانیتون بخ ...

ممنون میشم. 

خداروشکر

امروز آزمایش مو گرفتم همون فاکتور سرخجه آنتی ربلا رو خیلی زیاد زده بود سرچ کردم دیدم نوشته ممکنه بچه مشکلات ذهنی عقب‌ماندگی یا کری بگیره خیلی نگرااااانم