2777
2789
عنوان

چه كنم به دخالتهاي مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 25 پست
چند بار پولشو ندی دیگه تکرار نمیکنه 😉😁

بيچاره اصلا برا پول نيست از ٢٠ دفعه ١٥ بارشو پول نميگيره يه پولي هم دستي ميده 🤣🤣🤣 ولي بابا هركي سبك زندگيش يه جوره 

خدا جاي حق نشسته 
١٠٠٠ دقعه گفتم ولي انگار نه انگار چون خودش مدلش اينه كه همه چي بايد زياد بگيره و زود زود بايد همه هم ...

عجب 🥴 مادره از سر دلسوزی و مهربونیش اسن کار رو میکنه

ب نظرم ب بابات بگو ک ی جورایی ب مامانت گوشزد کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چی میشه خیلی خوبه که حواسش بهت هست زیادی حساسی شما

میگه ی موقع هایی پول ندارم میره کلی چیز واسم میگیره.یا تو یخچال همه چی دارم بازم میگیره خب مطمئنا ی سری ازشون خراب میشه و باید دور بریزه اصرافه خب

از این به بعد دوسه بار چیزایی ک گرفتو پولشو نده بگو ندارم فعلا مطمئن باش دیگ نمیگیره😂

اصلا پولكي نيست بنده خدا از ٢٠ بار ١٥ بارشو پول نميگيره ولي آخه هركي سبك زندگيش متفاوته 

خدا جاي حق نشسته 
بيچاره اصلا برا پول نيست از ٢٠ دفعه ١٥ بارشو پول نميگيره يه پولي هم دستي ميده 🤣🤣🤣 ولي بابا هركي س ...

دقیقا مامان منم اوایل ازدواج حتی لای میوه و لباس ها پول میزاشت بعداً بهش گفتم که خودم درآمد دارم و بهم بر میخوره این طوری میکنی اوایلش پول دیگه نداد ولی از وقتی بچه دار شدم یواشکی بهش پول میده میوه و شیرینی و کلی چیزای دیگه هم میخره براش وقتی هم می‌خوام چیزی بگم میگه به تو چه نوه خودمه😐😂🤦🏻‍♀️😂😂 ولی پسرمم نامرده پول ها رو میده باباش میگم من مامانتم بده به من میگه تو خودت گفتی نمیخوام خانوم افاده ای🥴❤️❤️

آره به خدا ، بابا اصلا همش سر خود 

نمیدونم والا مگه اینکه بشینی خیلی منطقی و طوری که ناراحت نشه باهاش صحبت کنی بگی نگاه کن این همه چیز خراب شده باید دور بریزم بگو از این ب بعد هروقت رفتی خرید بگو منم بیام اگه نیومدم یعنی چیزی لازم نداشتم یا اینکه بگو شوهرم همش میگ مگه من خودم نمیتونم خرید کنم یا....مطمئن باش با حرف حل میشه