2777
2789

سلام خانما
با یه بنده خدایی که خیلی باهاش رودربایستی دارم و اصلا نمیخوام جلوش خرابکاری کنم میخوایم بریم مزار شهدای گمنام

دستمو یکی یکی رو هر 5 تا قبر بذارم و تکی تکی فاتحه بفرستم؟ یا نه یه دونه فاتحه بفرستم برا هر 5تاشون؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی عاشقتم😂

چقدر سخت میگیری بابا

ریلکس برو و بیا به چه جزئیاتی فک میکنیا

منم جلو شوهرم اولاش ک اومده بود خاستگاریم خیلی دقیق رو رفتارام فک میکردم الان خندم میگیره میگم چه کاری بود انقدر خودمو عذاب میدادم

ریلکس و عادی باش

فوقش ندونستی چیکار میخوای کنی ببین اون چیکار میکنه توام همونکارو کن

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤
عزیزم زندگیم پیوند خورده به همین اتفاق. حق بده دغدغم باشه

اگه منطورت ازدواجه پسری که تو رو به خاطر اینکه یه فاتحه کلی بگی یا تکی انتخاب کنه یا بزاره کنار به درد نمیخوره اگرم برا کاره بازم نطرم همینه

و دستمو بذارم روی قبر همینطوری نگه دارم تا وقتی فاتحه تموم شه؟ یا نه دستمو بردارم و وقتی فاتحه تموم ...

من اصلا به دست گذاشتن اعتقادی ندارم 

ولی دیدم که دوبار ضربه میزنن و برمیدارن فاتحه که تموم شد میرن سراغ بعدی