2777
2789
عنوان

یه کار جوگیرانه کردم....🤧🤧😭😭

183 بازدید | 23 پست

مدارکم همرام بود واسه یه کاری بیرون بودم.. یهو زد ب سرم برم درخواست کارت ملی هوشمند بدم... رسیدم به مرحله ی عکس..‌ بچه ها امروز خیلی ساده بیرون بودم... خیلی زشت افتادم.... حداقل میتونستم یکم مرتب تر ی روز دیگه برم.... اینچکاری بود من کردم.......🤔🤔😭😭😭

هیچ کی از عکس کارت ملیش راضی نیست نگران نباش من مرتب رفتم انگار پنجاه سالمه

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کلی آرایش و رسیدگی هم که بری بازم عکس کارت ملی زشت میفته نگران نباش گلم😅

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘

حالا من قبلا ماشین داشتم پلاکم تهران بود.. خودم الان یکی از شهرکای تهران میشینم.. ادرس اینجا رو دادم... فکرکنم دیگه ماشین پلاک تهران نتونم بگیرم....این چکاری بود من کردم اخه...🤔😭😭😭😭😭