2777
2789
عنوان

رابطه های خواهر و برادری🤸‍♀️😂❤

| مشاهده متن کامل بحث + 1574 بازدید | 59 پست
دقیقا من و داداشمو گفتی  تو حالت عادی می‌زنیم تو سر و کله ی همدیگه و به قول تو حال نداریم یه ل ...

دقیقا .از وقتی ازدواج کردم رفتارامون بکل عوض شده گاهی ناخواسته عصبی میشم از کاراشون دلم میخاد جیغ و داد کنم ولی دلم نمیاد.مامانم میگ کاش قبلنم اینجوری بودین😂

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
فداکاریت منو کشته😂

😂😂😂👌👌👌👌

آهای تویی که داری این نوشته رو میخونی!!!! آره باخودتم! از خدا میخوام اگر به صلاحته به همه ی آرزوهای خوب و قشنگت برسی😍یه لبخند بزن 🤗فقط همین  به عشق همین لبخندت این امضارو نوشتم.       ❤️🧡💛💚💙💜🖤:) ما دوتا عاشق هستیم که همدیگرو خیلی میخوایم دعاکنید بهم برسیم❤️🌺ان شاء الله در1401/4/14ما بهم رسیدیم و خدا حاجت روامون کرده عشقم:) ❤️ما بهم میرسیم مطمعنم مخالفت ها تموم میشه و ماهم ازدواج میکنیم جانانم:) 💚به امید اینکه بیام سال 1401تاپیک بزنم که عقدمون ان شاء الله💛 👩‍❤️‍👨😍👍🧡وخدایی که بشدت کافیست🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا😂😂😂

اره😂

یا مثلا داداشم وقتی خوابم پتو از رو سرم میکشه

یا من تلویزیون زیاد میکنم از لجش

یا میاد هی بوسم میکنه من جیغ میزنم

کلی چیزای دیگه😂

آهای تویی که داری این نوشته رو میخونی!!!! آره باخودتم! از خدا میخوام اگر به صلاحته به همه ی آرزوهای خوب و قشنگت برسی😍یه لبخند بزن 🤗فقط همین  به عشق همین لبخندت این امضارو نوشتم.       ❤️🧡💛💚💙💜🖤:) ما دوتا عاشق هستیم که همدیگرو خیلی میخوایم دعاکنید بهم برسیم❤️🌺ان شاء الله در1401/4/14ما بهم رسیدیم و خدا حاجت روامون کرده عشقم:) ❤️ما بهم میرسیم مطمعنم مخالفت ها تموم میشه و ماهم ازدواج میکنیم جانانم:) 💚به امید اینکه بیام سال 1401تاپیک بزنم که عقدمون ان شاء الله💛 👩‍❤️‍👨😍👍🧡وخدایی که بشدت کافیست🧡
دقیقا .از وقتی ازدواج کردم رفتارامون بکل عوض شده گاهی ناخواسته عصبی میشم از کاراشون دلم میخاد جیغ و ...

آره ماهم خیلی رابطمون بهتر شده 98 درصد دعواهامون کلا ازبین رفته اون 2 درصد هم درحد عصبانی شدنه که باز دلمون نمیاد چیزی به هم بگیم خلاصه خیلی اوضاع خوبه مامان و بابام خیلی راضین😂

منم داداش میخوام ☹😥

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
داداش من که ۲سالشه😂 اون برام چیزی میاره

چند سالته مامانت بارداره 😍😍😍😍😍

وزن اولیه 104😛اغاز رژیم 7اردیبهشت 1400🥴خداروشکر بعد یک سال 30کیلو کاهش داشتم 💃💪اغاز سال دوم رژیم 😍💪وزن فعلی 76😎هدف اول 70،🙃🙃 هدف اخر 68 هر زمان شد  😊😎  من می تونم چون می دونم 😂 یه زمانی چاق بودم همه می گفتن اوف چقد چاق وزشتی 😡منم با ارامش می گفتم درشت مجلسیم دوست دارم اینطوری 😎الان لاغر شدم همونا می گن وای لاغر شدی از ریخت افتادی 😒بازم من می گم دوست دارم می خوام مانکن باشم 😎من برا دل خودم زندگی می کنم نه به فکر ادمای هزار رنگ اطرافم 💪💪💪😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

چرا من داداش ندارم  

یه ابجی ۶ ساله دارم ک عین خروس جنگی میپریم بهم 

خودم ۱۹ سالمه متاهلم تا میرم خونه مامانم دعوا میکنیم ولی میام خونمون ابحیم میزنگه بهم گریه میکنه میگه بیا اینجا🤰😂😂

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 
اره😂 یا مثلا داداشم وقتی خوابم پتو از رو سرم میکشه یا من تلویزیون زیاد میکنم از لجش یا میاد هی ب ...

منم ۵ داداش دارم یکی از یکی جیگر تر  داداش بزرگم همش سرو صورتمو لیس می زنه 😣یکی از خودم کوچیک تر دارم که عشقه عشق 😍😍😍

وزن اولیه 104😛اغاز رژیم 7اردیبهشت 1400🥴خداروشکر بعد یک سال 30کیلو کاهش داشتم 💃💪اغاز سال دوم رژیم 😍💪وزن فعلی 76😎هدف اول 70،🙃🙃 هدف اخر 68 هر زمان شد  😊😎  من می تونم چون می دونم 😂 یه زمانی چاق بودم همه می گفتن اوف چقد چاق وزشتی 😡منم با ارامش می گفتم درشت مجلسیم دوست دارم اینطوری 😎الان لاغر شدم همونا می گن وای لاغر شدی از ریخت افتادی 😒بازم من می گم دوست دارم می خوام مانکن باشم 😎من برا دل خودم زندگی می کنم نه به فکر ادمای هزار رنگ اطرافم 💪💪💪😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

وقتی میگن حساب حساب کاکا برادر یه مدت خواهر زادم نگه داری کردم با این که سر کارم میرفتم حقوق گرفتم 😆https://uupload.ir/files/7bn2_screenshot_20210310-132404.jpg

❤️Nazli❤️ کاربر آقا. افتخار نکن که با چند نفری خر بی صاحابو همه سوار میشن 

منو داداشم....پزشکه و همه هم میدونن من قراره دندون بخونم همه میگن خیلی پرستیژ دارین ول منو داداشم گندایی میزنیم تو خونه هاشون خودشونم نمیفهمن😂 شبا میرفتیم پیاده روی از جلو مغازه ها که رد میشدیم یکیمون یه چیز کش میرفت اونبکی پشت سرش میدویید مغازه دارم دنبالمون بعد من چیزه رو پرت میکردم برا داداشم در میرفتم اونم میگرف میگف توروخدا ببخشید خواهرم مریضیه روحی داره مغازع دارم دلش میسوخ میگف عیب نداره بنده خدا ناراحت میشد😂 بعضی وقتام مثلا پفکرو میدادن به ما میگفتن عیب نداره بده بهش اینو😑  خییییلی حال میداد....کشتیم باهم میگیریم و گیسو گیس کشی😂

انقدری که چشمم به امضاهاتون افتاد صلوات فرستادم هاله ای نور دور صورتم حس میکنم🙂، باتشکر از عذاب وجدان که یدونشو هم رد نکرد🥲
منو داداشم....پزشکه و همه هم میدونن من قراره دندون بخونم همه میگن خیلی پرستیژ دارین ول منو داداشم گن ...

ببخشیدا جو گیر شدم گفتم یه خاطره هم تعریف کنم ...‌دانشگاهه دلم براش تنگ شده☹

انقدری که چشمم به امضاهاتون افتاد صلوات فرستادم هاله ای نور دور صورتم حس میکنم🙂، باتشکر از عذاب وجدان که یدونشو هم رد نکرد🥲