2777
2789
عنوان

بارداری دوم با دختر 7ماهه😞😟

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 37 پست

خواهشا اینو در نظر داشته باشین روش پیشگیری به نام طبیعی وجود نداره. اگه کسی هم هست که با این روشا باردار نشده تا حالا حتما یه تنبلی مشکلی چیزی خودش یا شوهرش دارن. آدم سالم باردار میشه با این روش. اینم هزار بار 

یه خانم مستقل و قوی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واسه منم سواله. تا حالا جواب نگرفتم. الان منم بچه ۷ ماهه دارم. والا سفت و سخت پیشگیری میکنم هیچی هم ...

حالا دادگاه که نیست اومده دردودل کنه نه اینکه پز پیشگیری سفت و سختتو بهش بدی

خودش راضیه شما ناراضی

سقط نمیکنم نمیتونم اینکارو بکنم فقط از بقیه خجالت میکشم دلمم واسه دخترم میسوزه اصلا شیشه نمیخوره&nbs ...

نه عزیزم خجالت چرا 

مگه از راه حروم بوده 

سرتو بگیر بالا با افتخار بگو خودم خواستم حتما بهش شیر گاو یا شیر خشک بدین بخوره تا خوب استخون بندیش پر بشه 

به این فکر کن دخترت قراره یه هم بازی داشته باشه 

خدایا شکرت 🙏🏻
نه عزیزم خجالت چرا  مگه از راه حروم بوده  سرتو بگیر بالا با افتخار بگو خودم خواستم حتما ...

ممنونم از شما و همه دوستانی که بهم امیدواری دادن و صد البته اونایی که تو دلشون فحش دادن😜 من سرمو میگیرم بالا و میگم خودم خواستم 😊

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
ممنونم از شما و همه دوستانی که بهم امیدواری دادن و صد البته اونایی که تو دلشون فحش دادن😜 من سرمو می ...

آره عزیزم  همین کارو کن 

بیخیال حرف مردم 

خدایا شکرت 🙏🏻