2777
2789
عنوان

بارداری دوم با دختر 7ماهه😞😟

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 37 پست

وا چرا سقطش کنی

منم دخترم یه ماهشه خیلی دوست دارم یه بجه دیگه بیارم تا بچم بزرگ شد تنها نباشه ولی تو این گرونی😐

واسه همین دوست دارم دخترم ۱ سالش شد ناخاسته باردار شم😂 که عذاب وجدانم بابت گرونی نگیرم😂😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نگووووو منم خیلی این حرفو زدم خدا دوتا پشت هم بهم داد به فاصله ۲۰ماه

دقیقا منم اخرین بار که این حرف و زدم دو‌هفته بعدش فهمیدم باردارم خدا بهم فهموند کسی و قضاوت نکنم 

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
هنوز که کوچیکه چرا به بقیه خبر دادین بعدشم دیگه اومده از بین بردن اون گناهش بیشتره

فکرشو نمیکردم حامله باشم خواهرم رفت جواب ازمایشو گرفت به بقیه خونوادم گفت

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
سقط نکن  اما انشاله بعد از زایمان سفت و سخت جلوگیری کن که دوباره تکرار نشه

سقط نمیکنم نمیتونم اینکارو بکنم فقط از بقیه خجالت میکشم دلمم واسه دخترم میسوزه اصلا شیشه نمیخوره 

تا 20 هفته فقط میتونم بهش شیر بدم 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
دقیقا منم اخرین بار که این حرف و زدم دو‌هفته بعدش فهمیدم باردارم خدا بهم فهموند کسی و قضاوت نکنم&nbs ...

آخه کسیکه بچه نمیخواد که نباید طبیعی جلوگیری کنه خیییلی ریسکه. چون با پیشاب هم امکان بارداری هست

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
سقط نمیکنم نمیتونم اینکارو بکنم فقط از بقیه خجالت میکشم دلمم واسه دخترم میسوزه اصلا شیشه نمیخوره&nbs ...

6ماه اول مهمه اتفاقا الان راحت میتونی بهش شیر خشک بدی ولی پسر من 15ماهشه شیر خشک رو نمیخوره شیر پاستوریزه هم نمیخوره پدرمو در اورده

الان چند نفر میان فحشت میدن که پیشگیری نکردی 

خودمم از دیشب که فهمیدم خودمو فحش میدم ☹️

آخه کسیکه بچه نمیخواد که نباید طبیعی جلوگیری کنه خیییلی ریسکه. چون با پیشاب هم امکان بارداری هست

اخه با کاندوم عفونت میکنم و با قرص خونریزی 

روش دیگه ای هم بلد نیستم

خدایی چه جوری ناخواسته باردار میشین😑

واسه منم سواله. تا حالا جواب نگرفتم. الان منم بچه ۷ ماهه دارم. والا سفت و سخت پیشگیری میکنم هیچی هم نمیشه. قبل دخترمم ۶ سال عروسی کرده بودم جلوگیری میکردم چیزی نشد . 

یه خانم مستقل و قوی