2777
2789
عنوان

یاکریم

217 بازدید | 18 پست

سلام دوستام

تو تراسمون بالای در یه جای کوچولو داره که جدیدا یاکریم میاد یه سر سروصدا دارن فکرکنم میخواد اونا جفتشوبیاره .چندباری به همسرم گفتم کیششون کرده ولی دوس ندارم لونه کنن به نظرتون گناه داره لونه شونو خراب کنم؟چون میترسم بعدا یکیشون بمیره حوصله جسدمسد ندارم🤕چکارکنم مردم؟راهارلطفا

لطفا خودتون رو همیشه تو موقعیت خوب قرار بدید که مجبور نشین عذرخواهی کنین یا معذب شین و.......❤💋جان لایتناهی همیشه سرموقع میرسه قربونش برم.جایی که ایمان نباشه ترس میاد پس همیشه ایمانتوقوی نگه دار
بله گناه داره بذار باشن وجودشون برا خونه خوبه

خوب اگه یکیشون اونجا مرد چی؟واقعا خوبه؟

لطفا خودتون رو همیشه تو موقعیت خوب قرار بدید که مجبور نشین عذرخواهی کنین یا معذب شین و.......❤💋جان لایتناهی همیشه سرموقع میرسه قربونش برم.جایی که ایمان نباشه ترس میاد پس همیشه ایمانتوقوی نگه دار

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیره تر از این حرفا هستن که با کیش کردن برن  ما رو کلافه کردن 😕😂

بله دقیقا .اصلا انگار نه انگار .جرئت ندارم درو باز کنم میترسم اتفاقی بیاد تو خونه😂اینقد سروصدا میکنه وقتی با کسی صحبت میکنم میگه اونجا چقد شلوغه 😂

خوب اگه یکیشون اونجا مرد چی؟واقعا خوبه؟

نترس نمیمیره

تو احادیث بهش اشاره شده که وجودشون خیر و برکته و از ازار اذیت ماورائی ها جلوگیری میکنن

ماهم داریم هم تو حیاط هم تو تراس

براشون خرده ریزه های نون رو میریزم میخورن

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

نترس نمیمیره تو احادیث بهش اشاره شده که وجودشون خیر و برکته و از ازار اذیت ماورائی ها جلوگیری میکنن ...

ممنون عزیزم. خداکنه نمیرن چون فقط غصه میخورم و کلا ترسوهستم تو این موارد.چه خوب💋❤

ممنون عزیزم. خداکنه نمیرن چون فقط غصه میخورم و کلا ترسوهستم تو این موارد.چه خوب💋❤

نترس هیچی نمیشه گلم فقط نترسونیدشون گناه دارن، بی آزارن تنها خرجشون اینه روزانه یه مشت خرده ریزه نون رو بریزی براشون❤

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

نترس هیچی نمیشه گلم فقط نترسونیدشون گناه دارن، بی آزارن تنها خرجشون اینه روزانه یه مشت خرده ریزه نون ...

چشم حتما عزیزم گاهی نون و برنج میریزم ولی خوب میترسم ازشون کلاوقتی باشن اونوری نمیرم

چشم حتما عزیزم گاهی نون و برنج میریزم ولی خوب میترسم ازشون کلاوقتی باشن اونوری نمیرم

اونا خودشون نزدیک بری میترسن گلم، نیاز نیس بری پیششون

همون لبه تراس صبحا یکم نون بریزی کافیه

من خودمم همین کارو میکنم فقط

اونا خودشون نزدیک بری میترسن گلم، نیاز نیس بری پیششون همون لبه تراس صبحا یکم نون بریزی کافیه من خو ...

چقدر مهربونی عشقم بله همینطوره ولی از این بابت میگم چون یکم دیدی یاکریما کلا تنبلن مثلا ماشینم رد شه دیر پرواز میکنن ولی چشم حتما اینکارو میکنم❤😍

چقدر مهربونی عشقم بله همینطوره ولی از این بابت میگم چون یکم دیدی یاکریما کلا تنبلن مثلا ماشینم رد شه ...

مهربونی از خودته عزیزم، هرچقدر به حیوانات محبت کنی چندین برابرشو خدا به زندگیت خیر و برکت میفرسته❤

آره کلا تا حس خطر نکنن پرواز نمیکنن

میدونی یاکریم خیلی با ارزشه و رزق میاره یاکریم اونقدر میره بالا که از ابرا هم گذر میکنه ی جورایی میگن فرشته ی خدا بزار باشن اصلا هم نمیگیرن چرا بمیرن خوش ب سعادت شما 

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
میدونی یاکریم خیلی با ارزشه و رزق میاره یاکریم اونقدر میره بالا که از ابرا هم گذر میکنه ی جورایی میگ ...

عاخه واسه مادرشوهرم اینا رو کولر بود بعد یکیشون مرده بود حالا نمیدونم چرا بعد مادرشوهرم گفت انداختمش تو باغچه چالش کردم.منم میترسم اینجوری شه🤕خدای نخواسته چون دل ندارم

عاخه واسه مادرشوهرم اینا رو کولر بود بعد یکیشون مرده بود حالا نمیدونم چرا بعد مادرشوهرم گفت انداختمش ...

ن هیچی نمیشه بسپار برخدا اصلا طرفشون نرو فقط غذا براشون بزار من آنقدر پرنده دارم انواع طوطی انواع کبوتر انواع فنچ و مرغ عشق و سلطان همشون کاسکوم عاشق پرندم از صبح تا شب منو دخترم دورشون هستیم لذت داره و ثواب 

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
ن هیچی نمیشه بسپار برخدا اصلا طرفشون نرو فقط غذا براشون بزار من آنقدر پرنده دارم انواع طوطی انواع کب ...

الهی .خوشبحالتون که نترسین انشالله همیشه خوش باشین با پرنده هاتو چشم حتما عزیزم